Mel Bi nova članica žirija britanskog "X Faktora"

Mel Bi nova članica žirija britanskog "X Faktora"

Autor: | 23/12/2012

0


Bivša spajsica Mel Bi planira da se preseli nazad u Englesku i nada se da će dobiti posao sudije u britanskoj verziji "X Faktora".
Pevačica je deset godina živela u Kaliforniji, da bi se potom preselila u Australiju, gde je učestvovala i u australijskoj verziji ovog šoua za talente. Popularna "Skeri Spajs", nedavno je posetila London povodom premijere "Spajs Grls" mjuzikla “Viva Forever”, a boravak u Londonu iskoristila je i za nastup kao gostujući sudija u "X Faktoru". Pevačica, koja je udata za filmskog producenta Stefana Belafontea, navodno sada želi da se vrati u rodnu Britaniju i već je počela da traži škole za svoju decu, 13-godišnjeg Finiksa, petogodišnju Ejndžel i Medison, koja ima godinu dana.
- Ona je spremna da se vrati. Završila je sve obaveze u Australiji, u kojoj živi već dve godine. Finiks zaista želi da živi u Engleskoj, a Mel se nada da će joj ponuditi da bude žiri u X Faktoru - rekao je izvor blizak pevačici za "Daily Mirror". Šuška se da bi Mel mogla da zameni Tulisu Kontostavlos ili Nikol Šerzinger u šouu.

Izvor: Bravo

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin