Ketrin Hajgl progovorila o usvajanju kćerke Adelaide

Ketrin Hajgl progovorila o usvajanju kćerke Adelaide

Autor: | 24/12/2012

0

Ketrin Hajgl je tokom gostovanja u emisiji kod legendarnog voditelja Džeja Lenoa otvoreno pričala o tome kako su ona i njen suprug Džoš Keli usvojili devojčicu Adelaidu.
- Presrećni smo što smo za tako kratko vreme uspeli da usvojimo dete. Prvobitno smo želeli da dete bude iz strane zemlje, ali to je prilično dug proces, koji može da potraje godinama - izjavila je Ketrin, koja već ima usvojenu četvorogodišnju kćerku Nalaj.
- Kada smo odlučili da želimo da usvojimo još jedno dete počeli smo da istražujemo kakve su nam opcije. Saznali smo da je veoma teško usvojiti dete iz Koreje, a da u Kini postoje nerealno duge liste čekanja - objašnjava glumica.
- Nakon ovih saznanja, počeli smo da razmišljamo o detetu iz Amerike. Posle nekog vremena javio nam se naš advokat sa informacijom da je pronašao ženu koja bi trebalo da se porodi za četiri nedelje i čije dete istog trena može postati naše.

Par je bio poprilično iznenađen kako je usvajanje tako brzo prošlo.
- Mislili smo da će ceo proces mnogo duže trajati i da ćemo dobiti dete koje ima već oko godinu dana, a u stvari smo za mesec dana već imali novorođenče. Tajming je bio odličan, oboje smo bili slobodni i mogli smo maksimalno da joj se posvetimo. Nisam osoba koja lako zaplače, ali neću lagati, ovo je bio jedan od tih momenata kada te prosto preplave emocije. Bilo je malo suza i mnogo sreće i zadovoljstva - ispričala je popularna glumica.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin