Ben Aflek želi mesto u američkom Senatu

Ben Aflek želi mesto u američkom Senatu

Autor: | 25/12/2012

0

Nakon Ronalda Regana i Arnolda Švarcenegera, još jedan holivudski glumac mogao bi da filmsku karijeru zameni političkom.
Prema pisanju sajta politico.com, Ben Aflek ozbiljno razmišlja da se kandiduje za senatora. Gostujući nedavno na televiziji CBS, 40-godišnji glumac i reditelj izjavio je da ga politika veoma zanima i priznao da bi voleo mesto u američkom Senatu.
Aflek je nedavno boravio u Vašingtonu da bi skrenuo pažnju javnosti na nasilje u istočnom delu DR Konga, za čije se stanovništvo zalaže u okviru svoje fondacije, i tom prilikom se sreo sa mnogim političarima, među kojima je bio i senator Masačusetsa Džon Keri.
S obzirom na to da će Keri uskoro zameniti Hilari Klinton na mestu državnog sekretara i da će njegovo mesto senatora ostati upražnjeno, a imajući u vidu da je Aflek rodom iz Masačusetsa, to bi za glumca moglo da bude dobra prilika da ostvari svoje političke ambicije. Od kada je prešao iza kamere, Aflek je politički sve angažovaniji, posebno sa svojim najnovijim filmom "Argo" koji govori o talačkoj krizi u Iranu između 1979. i 1981.
Glumac je osam godina u braku sa koleginicom Dženifer Garner sa kojom ima troje dece Vajolet (7), Serafinu (3) i Samjuela.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti