Riz Viterspun: Ponosna sam majka predivnog dečaka

Riz Viterspun: Ponosna sam majka predivnog dečaka

Autor: | 28/12/2012

0

Riz Viterspun gostujući u emisiji Čelsi Hendler zbijala je šale na račun imena svog sina Tenesija Džejmsa, koje je nazvala "seljačkim". Glumica je dečaka rodila pre tri meseca, a u biranju imena presudila je sentimentalna vezanost za grad Nešvil u državi Tenesi gde je dobitica Oskara rođena.
Sjajno raspoložena Riz Viterspun pokazala je u emisiji da je osim na filmskom platnu podjednako duhovita i u privatnom životu. Komičarku i publiku u studiju nasmejala je komentarom da je njen sin Tensi Džejms dobio seljačko ime, a onda je se dotakla i teme od svojoj trudnoći.
Na duhovito pitanje voditeljke kako je zatrudnela, glumica je odgovorila:
- Ne znam, kako ti misliš da sam ostala u drugom stanju? Ne bih sada da pričam o tome, možemo kasnije - rekla je kroz osmeh Riz.
Čelsi je tokom emisije otkrila da glumica tokom trudnoće nije želela da joj kaže pol deteta.
- Nakon porođaja kada si bebu nazvala Tenesi Džejms, i dalje nisam bila sigurna da li je u pitanju dečak ili devojčica - dodala je voditeljka.
Bebino ime je, po mišljenu Riz Viterspun, pomalo smešno, ali je zato, kako je ona istakla, ponosna majka, malenenog Tenesija koji je predivan dečak.
Holivudska glumica 27. septembra ove godine rodilla je sina Tenesija Džejmsa. Ovo je prvo dete glumice i njenog supruga Džima Tota, dok sa bivšim mužem Rajanom Filipom, s kojim se razišla 2006. nakon sedam godina braka, ima osmogodišnjeg sina Dikona i trinaestogodišnju kćerku Avu.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin