Dragoljub Đuričić: Sin Andrija se ipak opredelio za sport

Dragoljub Đuričić: Sin Andrija se ipak opredelio za sport

Autor: | 30/12/2012

0


Proslavljeni bubnjar Dragoljub Đuričić poslednjih meseci se, kaže, više bavi sinom Andrijom, nego muzikom, a za "Novosti" otkriva i zašto je tako:
- Od avgusta nisam ništa radio na muzičkom planu i verovatno neću do februara, kada punim 60 godina - priča Đuričić.
- Vreme najviše provodim sa sinom i to me ispunjava. Idem sa njim na treninge rukometa. Andrija ima 16 godina i na pragu je prvog tima Partizana. U današnje vreme važno je da mi, roditelji, ukazujemo na pozitivne primere u društvu i da imamo vremena za svoju decu.
Andrija nije krenuo vašim stopama?
- Završio je nižu muzičku, ali se ipak opredelio za sport. Nemam ništa protiv. Tu sam da ga podržim u svakom slučaju.
Kako ćete proslaviti 60. rođendan?
- Planiram da održim koncert u Ateljeu 212. Pre 15 godina sam napravio tamo prvi nastup, odatle je krenula moja bubnjarska kompanija, tako da se rado vraćam na to mesto. Koncert će biti 6. februara. Planiram da gostujemo u još nekoliko gradova.
Sarađujete li i dalje sa Zdravkom Čolićem?
- Manje nego ranije, ali se ponekad čujemo, vidimo... Radim sa njim samo kada su u pitanju veliki koncerti. Čuo sam da za Novu godinu peva na trgu u Budvi, videćemo da li će me zvati.
Politički se niste angažovali kao neke vaše kolege iz sveta umetnosti?
- Nisam. Zapravo, već 12 godina se borim protiv mene u politici, a oni koji znaju ili žele da se bave politikom, neka se bave. Dobro mi je i ovako. Polako starim, ali dobro je.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: