Sandra Bulok je Rajanova uteha

Sandra Bulok je Rajanova uteha

Autor: | 04/01/2011

0

Nakon što su američki mediji preneli da su sveže razvedeni Rajan Rejnolds i njegova koleginica Sandra Bulok dočekali Novu godinu u istom društvu, sve su glasnija šuškanja da među njima ima nešto više od drugarstva. Ipak, dobro upućeni tvrde da je Sandra Rajanova uteha nakon što ga je ostavila Skarlet Johanson.
Rejnolds i Bulokova upoznali su se pre par godina na snimanju romantične komedije "Prosidba", te su kasnije nastavili da se druže. Tako su se oboje zatekli na dočeku Nove godine u njenom restoranu u Teksasu uz još nekolicinu prijatelja. I dok neki tvrde da su tokom večeri Rajan i Sandra delovali veoma ljupko, te da su se povremeno držali za ruke, prijatelji poznatog glumca insistiraju da su oni samo dobri prijatelji, prenosi Blic.
- Njih dvoje se često čuju telefonom i Sandra ga savetuje jer može da razume kroz šta on prolazi, budući da joj se isto to dogodilo kada se ona razvela od svog supruga - pričaju izvori bliski glumcu.
- Sandra voli Rajana i postali su dobri drugovi na snimanju "Prosidbe", ali njih dvoje nisu par, barem ne još uvek - delimično je ostao nedorečen jedan od glumčevih drugova.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin