Marinko Madžgalj kaže da ga je snimanje serije "Na slovo, na slovo" vratilo u najraniji period života

Marinko Madžgalj kaže da ga je snimanje serije "Na slovo, na slovo" vratilo u najraniji period života

Autor: | 05/01/2011

0

Posle kraće pauze, popularni glumac Marinko Madžgalj ponovo se vraća na male ekrane. Ovoga puta na najlepši mogući način, jer igra jednu od glavnih uloga u seriji za decu „Na slovo, na slovo“ u kojoj će najmlađi ponovo imati prilike da uživaju u avanturama čuvenog Miće i Aćima. Snimanje ove serije bilo je veoma emotivno za ovog tridesetdvogodišnjeg glumca koji se tokom setova vraćao u svoje detinjstvo, a posebno zadovoljstvo za njega predstavlja to što će u novim epizodama uživati i njegova jednogodišnja kćerka Sara koju je u nevenčanom braku dobio sa koleginicom Dubravkom Mijatović.
- Bio sam vrlo srećan kada su me pozvali da snimam ovu seriju i sa zadovoljstvom sam prihvatio, jer sam kao dete redovno pratio avanture Miće i Aćima. Odrastao sam pevajući pesmice Duška Radovića, upravo iz ove serije. Bilo je vrlo interesantno praviti nešto za današnje mališane koji na domaćim televizijama nemaju program namenjen njima, već gledaju rijaliti šou-programe i slušaju muziku koja nije primerena njima. Relativno skoro sam postao otac i veoma mi je važno da moje dete odrasta uz emisije u kojima može nešto da nauči i koje su primerene njenim godinama. Ako još i učestvujem u svemu tome, to je onda za mene veliki uspeh. Inače, u ovoj seriji glumim starog morskog vuka koji je interesantan po tome što nema more pa ne može da peca. On takođe uči decu mnogim korisnim stvarima, i to na veoma zanimljiv i prijemčiv način za mališane - počinje priču Marinko, koji ističe da je njegova Sara još mala da bi pratila ovu seriju.
- Moja kćerka Sara ima tek godinu dana i još je mala da shvati dešavanja u seriji „Na slovo, na slovo“, ali će sigurno uživati u songovima. Međutim, uveren sam da će ova serija dugo trajati, tako da će se i kada Sara bude malo porasla emitovati na televiziji. Marinko je uživao, radeći program koji je posvetio svojoj kćerki, i mnogo puta se vraćao u detinjstvo zbog čega mu nikada nije bilo teško da odlazi na snimanja. - Mi glumci obično ne volimo da snimamo rano, ali ovog puta mi nije bilo teško da rano ustajem. Tokom snimanja mnogo puta sam se vratio u svoje detinjstvo, i to svaki put kada smo prepevavali neku poznatu pesmu ili snimali neku scenu koja mi je ostala u sećanju. Istog raspoloženja su bile i sve moje kolege, tako da je snimanje bilo ispunjeno emocijama i sećanjem na neko bezbrižno vreme kada smo odrastali - objašnjava dramski umetnik i otkriva da, od kada je postao otac, znatno više uživa u snimanju programa za mališane.
- Naravno da je činjenica da sam postao otac mnogo uticala na to da sada uživam u tome da radim program za mališane, jer me je rođenje kćerke podstaklo na razmišljanje o tome koliko je deci potreban kvalitetan program - zaključuje Madžgalj.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin