Mirandi Ker izgorela kuća u Australiji

Mirandi Ker izgorela kuća u Australiji

Autor: | 06/01/2011

0

Manekenki i zaštitnom licu “Victoria’s secret” Mirandi Ker izgorela je u požaru porodična kuća u Australiji nakon dva udara groma. Miranda je svoje detinjstvo provodila u kući u Australiji u kojoj žive njeni baba i deda, a koja se nalazi u Gunedahu, blizu Sidneja. Najtraženiju svetsku manekenku nesreća je zadesila skoro pred porođaj jer je Miranda u osmom mesecu trudnoće sa glumcem Orlandom Blumom. Štampani mediji u Sidneju preneli su vest da je deda po Mirandinom ocu Petar zadremao na podnu kada je u kuću, koja je inače napravljena od drveta, udario grom. Petar i njegova supruga Ana odmah su pozvali vatrogasce i krenuli da beže iz dvorišta svog doma. Sa strane su posmatrali kako je veliki plamen zahvatio kuću.
Baba i deda su još mnogo ranije trebali da se presele kod Mirandinih roditelja Džona i Tereze u Los Anđeles ali se to nije dogodili. Vatrogascima je trebalo tri sata da ugase vatru.
- Šteta je velika. Požar nećemo tretirati kao sumljiv- rekao je potparol policije koji je došao na mesto nesreće. Miranda još uvek nije dala izjavu za medije, njen menadžment samo je saopštio “svesni smo drame koja se dogodila”, prenosi Blic.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: miranda ker

Pročitajte još