Pobednik "Survivora": Bilo bi svadbe i bez nagrade

Pobednik "Survivora": Bilo bi svadbe i bez nagrade

Autor: | 06/01/2011

0

Voditelj Andrej Maričić prvi je pobednik “Survivora“ sa poznatim ličnostima. Osim što je ubedljivo osvojio najviše glasova „Velikog veća“, Andrej je osvojio i srca publike, pa je glas iz Srbije upravo njemu i pripao. Pomalo zatečen situacijom, zbunjen i uplašen, Andrej je nakon pobede izljubio svoju verenicu Mariju i sve takmičare, tvrdeći da pobeda nije samo njegova, već svih ljudi koji su se duga 32 dana borili u neverovatnim uslovima.
- Ne znam... ne znam kako se osećam. Ne znam šta da kažem. Sva osećanja su mi pomešana. Uvek sam verovao da sam na pravi način prezentovao sebe i nijednog se trenutka nisam plašio reakcije „Velikog veća“ kada odgledaju serijal. Znao sam da nikada nisam uradio nešto negativno, i da sam od prvog do poslednjeg dana ja bio ja - Andrej Maričić, počinje priču za Blic voditelj kome je drago što je pleme „Kasuko“ verovalo u njega, što su dokazali i glasanjem.

- Zaista sam verovao u svoje pleme, i ono je verovalo u mene. Ovim putem smo dokazali da smo jaki kao tim. Izuzetno mi je drago što je i Knez glasao za mene, iako je bio iz „Bahandija“, to je znak da sam ovo igrao na pravi način. Takođe, ne znam da li bih se osećao kao pobednik da nisam dobio i glasove publike – ne krije oduševljenje voditelj.
Andreju je sinoć uručen ček na 50.000 evra, novac koji retko koja zvezda u Srbiji može da zaradi za mesec dana. On kao da nije ni bio svestan da su te pare sada njegove. On kao da nije ni bio svestan da su te pare sada njegove.
- Rekao sam da ne volim da razmišljam o parama koje nemam, a ovo je zaista kratko vreme da bih mogao da odlučim. Pare će sigurno otići u pravom smeru, na nešto korisno – kađe Andrej. On tokom emitovanja „Survivora“ ni u jednom trenutku nije krio veliku ljubav koju oseća prema devojci Mariji koju je, poučen iskustvom iz „Survivora“, nedavno i verio. Možda će deo novca otići na svadbu?
- Nisam dobio nagradu da bih pravio svadbu. Svadbe bi bilo i bez nagrade. Ništa još ne znam. Možda se uzmemo za mesec dana, možda za godinu dana.
Sada kada je svemu kraj, Andrej nosi samo lepe utiske i kaže da se ni u koga nije razočarao, niti se sa nekim posvađao.
- Ne, nisam ljut ni na koga. Nisam osoba koja bi se naljutila zato što, recimo, neko nije glasao za mene. Tokom gledanja serijala smo se svi međusobno svađali i mirili. Dešavalo se da me neko u 26. epizodi pozove i kaže: „Što si to rekao za mene, kako smeš“ i spusti mi slušalicu, a onda sledi izvinjavanje, objašnjavanje. Niko se istinski nije posvađao, to su bile sitne čarke. Mi smo imali našu parolu i dogovor: „Ko se naljuti, ćelava mu keva“! Sve je to igra – kaže Maričić. On je tokom emitovanja bio prepoznatljiv po tome što sve vreme nije skidao majicu, koja je sada postala njegova amajlija.
- Vidite ovo (iz džepa je izvadio prljavo parče tkanine)! Ovo sam nosio oko zgloba ruke 32 dana. To je na neki način bila moja amajlija. Ima tu svega, moje krvi, prljavštine, soli mora (pokazuje fleke na tkanini). A majica koju sam nosio za mene ima posebno značenje i čuvam je u posebnom ormanu kod kuće. Rešio sam da je uramim. Ona i posle ovoliko vremena nije izgubila svoj izgled i miris. I dalje smrdi! – kaže kroz osmeh Andrej.
Kako se on već nekoliko godina bavi voditeljskim poslom, u tom smeru bi voleo da ide i dalje. Nada se da će mu televizija „Prva“ ponuditi angažman.
- Kada bih birao televiziju, to bi sigurno bila „Prva“ i videćemo da li ćemo postići dogovor. Godinama sam vodio autorski šou, i mislim da takvih formata ima dovoljno, ja bih voleo da osmislim nešto sasvim novo! – kaže Andrej.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još