Aleksandra Radović snima spot za novi singl "U inat prošlosti"!

Aleksandra Radović snima spot za novi singl "U inat prošlosti"!

Autor: | 09/01/2011

0

Aleksandra Radović, po mišljenju mnogih, pevačica sa najlepšim glasom na našoj muzičkoj sceni, ovih dana uživa u seoskoj idili u okolini Šapca, gde je sa ćerkicom Ninom proslavila Božić u kući pokojne bake, pišu Novosti. U Beograd će se vratiti do kraja nedelje, kako bi snimila spot za novi singl “U inat prošlosti”, kojim je nedavno obradovala poklonike svoje muzike.
Mada je poznata po prelepim baladama, Aleksandra se ovog puta odlučila za nešto drugačiju pesmu. U tome su joj pomogli poznati di-džejevi “Bitšejkersi”, koji će se pojaviti i u spotu. Budući da je pesma brza i vesela, Aleksandra poručuje da će i spot biti potpuno drugačiji od romantičnih saga, na koje je navikla obožavaoce.
Osim toga, Aleksandra se, sa Ninom Badrić, Karolinom Gočeviom i Majom Sar, priprema za humanitarni koncert, koji će održati 26. januara, u Domu omladine u Sarajevu. Četiri pevačice su, kao što je poznato, nedavno snimile numeru “Moj život, moja pesma”, kojom su se pridružile akciji organizovanoj u borbi protiv raka grlića materice.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još