Kristina Agilera napunila trideset godina i javnosti predstavila hit „Burleska“ i svog novog dečka Metjua Ratlera

Kristina Agilera napunila trideset godina i javnosti predstavila hit „Burleska“ i svog novog dečka Metjua Ratlera

Autor: | 10/01/2011

0

Dok blokbaster „Burleska“ posle londonske premijere osvaja bioskopsku publiku širom sveta, glavna glumica ovog filma, pevačica Kristina Agilera ima nekoliko povoda za sreću. Pošto je uz „oskarovku“ Šer debitovala kao glumica u ovom filmskom ostvarenju poznata plavuša javnosti je otkrila da ima dečka Metjua Ratlera, koji je asistirao producentu „Burleske“.
Posle premijere u Londonu novi zaljubljeni par prisustvovao je afterpartiju gde su, na očigled prisutnih zvanica, razmenjivali nežnosti. Time su potvrdili spekulacije da su jedno drugome sve privrženiji i da je njihova romansa sve jača. Pevačica prodornog glasa ponosno se fotografisala sa Ratlerom, sa kojim je prethodno viđena kako izlazi u Holivudu. Primećeni su i ovekovečeni kako se druži sa još jednim poznatim parom - Nikol Riči i Džoelom Mejdenom.
Nema sumnje da se zvezda veoma zaljubila u asistenta producenta, budući da je sa njim nedavno proslavila trideseti rođendan u jednom londonskom klubu, kada joj je uručio rođendansku tortu. U javnosti su se mogli čuti komentari kako je pevačica sina Maksa ostavila ocu na čuvanje, dok se ona provodila sa novim partnerom. Njen bivši suprug i Maksov otac, muzički producent Džordan Bretmen, nije se oglašavao povodom toga, ali mu sigurno nije lako budući da je njegova bivša supruga samo dva meseca od formalnog razvoda javnosti predstavila novog partnera. Ona je naglasila da novi film nije uticao na njenu odluku da se razvede od Džordana i da se ljubav sa Ratlerom rodila tek kada se zvanično raziša od Maksovog oca, kada je i otpočeta romansa. Za novog izabranika je rekla:
- Met je specijalna osoba. On je tip čoveka sa kojim možete da pričate satima, i onda vidite da je napolju svanulo. Među nama se tokom snimanja filma razvilo snažno prijateljstvo. Kada sam potpisali papire za razvod braka, počeli smo da se zabavljamo. Ne „uskačem“ tek tako u vezu s njim, tek sam završila sa petogodišnjim brakom. Polako gradimo odnos i pokušavam da budem srećna.
Inače, kada se razvela, utehu je pronalazila u igri sa dvogodišnjim sinom i bliskim prijateljima, kojima se jadala. - Odnos između mene i mog bivšeg supruga bio je vrlo nesrećan i nezdrav. Znala sam da to moram da okončam. Ne želim da povredim Džordana, potpuno sam skrhana time što nam se porodica rasturila. Kada ste nesrećni u braku, uvek deca ispaštaju.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin