Nikola Rokvić ne želi sebi da zagorčava život ljubomorom

Nikola Rokvić ne želi sebi da zagorčava život ljubomorom

Autor: | 10/01/2011

0

Nikola Rokvić (25) ne krije da je zaljubljen do ušiju. Ljubav sa četiri godine starijom manekenkom Bojanom Barović, koja se rasplamsala tokom njihovog boravka na Filipinima, gde je sniman upravo završen rijaliti šou program Survajver, sve je intenzivnija. Ona se nedavno slikala u provokativnom donjem rublju za jedan muški magazin, ali Nikoli to nije smetalo.
- U vezi sa Bojanom ne zagorčavam život ni njoj ni sebi ljubomorom i presrećan sam zbog toga. U ranijim vezama prolazio sam kroz razne faze. Bilo je i onih kada sam bio izuzetno ljubomoran. To me je kočilo, gušilo i dešavalo se da neku vezu potpuno uništim svojom ljubomorom. Ali, vremenom sam shvatio da to kod sebe moram da promenim i uspeo sam da se oslobodim tog groznog osećanja - iskren je Nikola u intervjuu za Vestionline.

Kako su vaši roditelji i prijatelji prihvatili Bojanu?
- Sve je super, ona se sjajno uklopila sa mojim društvom i porodicom koji su je lepo prihvatili. Bitno mi je da se ona meni sviđa i da mi je lepo s njom, a svi ostali moraju da poštuju moj izbor i da se prilagode meni.

Odlazak na Filipine promenio vam je život. Da li su se vaši roditelji protivili odlasku?

- Jesu. Kada sam im rekao da ću ići oni su se šlogirali. Ali, mene je to privuklo, jer kada bih u životu mogao da budem na pustom ostrvu. Nisam se plašio jer nisam bio sam. Kad oko sebe imaš više ljudi nema straha. Dolazak u Beograd mi je bio najlepši trenutak u životu, kao da sam godinama bio odsutan. Kad sam video ljude koje volim bio sam presrećan. A kad sam došao u moj blok u Novom Beogradu poljubio sam beton. Bilo je jako emotivno, priredili su mi doček, baklje, vatromet...

Bili ste u Njujorku kod Bojane, da li ste poželeli da ostanete u tom gradu?
- Zahvaljujući mom poslu proputovao sam ceo svet i nikada nigde nisam poželeo da ostanem za sva vremena. Svet je prepun divnih mesta, ali ja volim moj Beograd. Jesenas sam prvi put bio u Njujorku i prosto sam se uplašio jedne iskre koja je blesnula u mojoj glavi. Bilo mi je toliko lepo da se iznenada javila misao da bih tu mogao da živim. Verovatno je sve to zbog Bojane sa kojom sam u Njujorku uživao. Ja ne mogu da izađem ni iz svog bloka, a kamoli iz Beograda ili Srbije. Svuda pođi - kući dođi.

Da li vam je smetalo što su kamere snimale vašu ljubav na ostrvu i kako ste na to gledali kasnije kada je emitovano na televiziji?
- Nije mi to strano, tako se desilo. Ceo život sam po novinama još od malih nogu. Slikali su me sa raznim devojkama, i iskreno oguglao sam na to. Nekad mi zasmeta, ali bavim se javnim poslom, pa biti stalno pod lupom javnosti jednostavno shvatam kao deo svog posla.

Priča se da ćete Marinko, Marko i vi snimiti zajedničku pesmu?

- Da, ali kad bude došla neka dobra pesma. Na silu nešto raditi ili forsirati nema smisla. Sada sam izbacio dve pesme, singl i duet sa bratom Markom, a na proleće ću posle dve godine objaviti i novi album.

Kako je vašoj majci sada sa tri pevača u kući?
- Ima više posla, jer treba spremiti tri pevača za nastup. Ako ništa više, mora da opegla više košulja.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti