Aleksandra Radović i Sergej Ćetković: Kumstvo umesto romanse

Aleksandra Radović i Sergej Ćetković: Kumstvo umesto romanse

Autor: | 11/01/2011

0

Po estradnim kuloarima već godinama se priča o navodnoj vezi Aleksandre Radović i Sergeja Ćetkovića. Oni ne kriju da su mnogo više od prijatelja, ali tvrde da su povezani neraskidivim kumovskim vezama.
- “Sergej i ja delimo nešto više od prijateljstva, postali smo kumovi i samim naša veza je postala neraskidiva, a tretiram ga kao člana porodice. On je krstio moju ćerku Ninu! Mi smo veliki prijatelji, i njemu i meni se roditeljstvo dogodilo skoro u istom trenutku, pa će naše ćerkice moći da se druže. Mnogo mi je značilo što je prihvatio kumstvo, a Ninu smo krstili u manastiru Žiča - otkriva Aleksandra Radović.
- Volim da čujem dobar trač, jedino mrzim one plasirane s namerom da se nekome učini zlo. Često smo gostovali zajedno u emisijama i na koncertima, što je navelo nekoga da iskonstruiše priču o našoj navodnoj vezi. Nikada nisam krio koliko volim suprugu Kristinu, koja je od prvog dana verovala u mene i ono što radim. Od kada je u naš život došla i Lola učinila je da još više zavolimo jedno drugo, povezala nas sa bezbroj nevidljivih niti i učinila nas srećnijim i jačim -
tvrdi Ćetković za Vesti.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još