Emir Kusturica i Nele Karajlić kreću na turneju po Izraelu

Emir Kusturica i Nele Karajlić kreću na turneju po Izraelu

Autor: | 14/01/2011

0

Naš poznati reditelj Emir Kusturica i No smoking orkestra u martu kreću na novu turneju gde će nastupati u Izraelu.  Iako je reditelj, kao i ostatak njegovog benda na odmoru, od 3. marta oni počinju sa novom turnejom. Kako „Blic“ saznaje, sviraće u tri grada u Izraelu. Naime, 3. marta oni će se predstaviti publici u „Culture Palace“ u Tel Avivu, 4. marta u kongresnom centru u Haifi i konačno 5. marta u „World Centre“ u Jerusalimu.
Posle toga Kusturica i No smoking orkestra kreću na novu latinoameričku turu u okviru koje će posetiti Meksiko, Argentinu i Venecuelu. Zatim slede koncerti u Rusiji, pa prikazivanje opere „Vreme Cigana“ u Bugarskoj, Sloveniji i Poljskoj.
Da posle Kustendorfa našeg čuvenog reditelja očekuje dobar period, pokazuje i to što je konačno uspeo da se dogovori sa Džonijem Depom oko uloge u filmu „Panč Vilja“. Iako se glumac premišljao oko nove saradnje sa Kusturicom, ipak su uspeli da se dogovore, pa će tako opet snimati zajedno. Ovoga puta u Meksiku. Početak snimanja ovog filma predviđen je za oktobar mesec 2011. godine.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin