Luis: Ne odustajemo od četvrtog deteta

Luis: Ne odustajemo od četvrtog deteta

Autor: | 16/01/2011

0

Dece nikad dosta, rekao je Luis i obećao sebi još jednu ćerku. S njim se složila i supruga Silvana, ali trenutno ima preča posla, bavi se sinom koji je pošao u prvi razred. O tome nam je pričala sa Zlatibora gde su na zimovanju, a snega ni u tragovima... Kao prava glava porodice Ljubiša Stojanović Luis radi, dok mu žena i deca zimuju na Zlatiboru. Naravno, to ga ne ometa da ih često posećuje.
- Sinoć je bio u Bujanovcu, očekujem ga večeras, ili sutra - rekla nam je Silvana, Luisova žena koja tople zimske dane provodi na Zlatiboru i dodala:
- Snega nema već tri, četiri dana, ne možemo da se sankamo, ima ga samo malo po obroncima, tako da se već sutra vraćamo u Beograd, a završava se i raspust pa Andrej polazi u školu.
Zimske radosti skopčane za uživanje na snegu su za sportske tipove, Luis baš i nije za valjanje po snegu, on je pre za  vožnju džipom, pa kada dođe da poseti porodicu napravi im dobru zimsku avanturu vožnjom po zlatiborskim vrletima.
- Ljubiša ovde ima dosta prijatelja - priča Silvana - pa kada dođe uvek se nešto dešava.
Prošle godine Luis je obećao da će napraviti još jednu ćerku, pitali smo Silvanu da li su ostali pri datom obećanju:
- U suštini nismo stavili tačku na to pitanje, recimo da je ostao zarez, nismo zatvorili tu priču, samo trenutno neću da razmišljam o tome. Imam školarca Andreja, puno pažnje mu treba posvetiti, a i usmeriti se na svako dete. Planski nismo zatvorili tu priču, ali još uvek nema ništa novo - rekla je za Puls Silvana na kraju razgovora.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: luis

Pročitajte još