Ana Ivanović priznala da joj je Adam Skot slomio srce!

Ana Ivanović priznala da joj je Adam Skot slomio srce!

Autor: | 17/01/2011

0

Uoči početka Australijen opena srpska teniserka Ana Ivanović otkrila je dušu novinaru australijskog "Sandej telegrafa" i prvi put od raskida sa golferom Adamom Skotom priznala da je teško prebolela kraj njihove veze. Pre samo šest meseci, činilo se da će Ana napustiti tenis. Nije joj išlo ni u privatnom životu. Raskinula je vezu s golferom Adamom Skotom. Međutim, pred početak prvog grend slema u sezoni Ivanovićeva se oseća jačom nego ranije.
- Bilo je teško. Mislim da je bolje ne mešati privatni život i karijeru, mada je to teško izvodljivo. Ako ste srećni u privatnom životu, onda će to imati pozitivnog uticaja i na vašu igru. Tokom ovog perioda shvatila sam da je važno slušati sebe i biti srećan. Naravno, svako želi da bude srećan, ali ljudi nalaze sreću na različite načine. Ipak, najvažnije je naći ravnotežu između prioriteta u životu -
kazala je srpska teniserka. Ono što joj pomaže da bude bolje raspoložena je film. Ana najviše voli da pogleda komediju „Mamurluk u Las Vegasu“, a tokom emotivne krize najveću podršku davale su joj kolege Kim Klajsters i Novak Đoković.
- U teškim trenucima saznate ko su vam pravi prijatelji. U svemu tražim nešto što će mi podići samopouzdanje pa tako tražim i prijatelje, one koji mi u tome pomažu. U trenucima krize shvatila sam šta je rešenje za mene. Vratila sam samopouzdanje i osećam se divno - jačom nego ranije -
smatra Ivanovićeva.
Inače, ljubavna romansa Ane i Adama počela je tokom njenog boravka na Australijen openu januara 2009. Prve fotografije Srpkinje i australijskog „plejboja“ snimljene su u isto vreme na plažama Kvinslenda, a Ivanovićeva je odmah nakon toga raskinula vezu sa svojim tadašnjim dečkom Fernandom Verdaskom. Romansa je potrajala godinu i po, a srpska teniserka odlučila je da je prekine kad je shvatila da njena karijera nezadrživo ide nizbrdo.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: ana ivanović

Pročitajte još

Najnovije vesti