Branka Katić: Lepo je u Los Anđelesu, ali mi je srce na mestu samo u Beogradu!

Branka Katić: Lepo je u Los Anđelesu, ali mi je srce na mestu samo u Beogradu!

Autor: | 18/01/2011

0

U HBO seriji "Velika ljubav", (producenata Toma Henksa, Garija Gecmana i ostalih velikana) igra naša Branka Katić (koja u seriji igra Srpkinju Anu koja stiže u SAD). Kako izgleda dan jedne glumice uoči svetske premijere?
- Paaaa, danas sam bila na jogi. Pre toga sam bila kod jedne tete čiji nakit volim da nosim, pa sam išla na manikir, onda na masažu, pa kod frizera. Ali, to je zbog premijere, kada moram da izgledam dobro.

A kada nema premijere?
- Uglavnom imam neke glumačke radionice, za nekoliko dana sastaću se sa producentom u vezi jedne nove serije. A pre svega, imam dvoje dece od šest i osam godina, oko kojih imam mnogo obaveza.
Kako usklađujete sve to u Los Anđelesu?
-
Kao i bilo koja naša žena, isto onako kao i moja mama. Ona bi ustala ujutru, odvela nas u školu, vratila se, otišla na posao u sud, skuvala ručak... I sve je stizala.
Ali, priznaćete da u El Eju ne može baš tako „normalno“ da se provodi vreme?

-
Nemam dadilju koja živi s nama, kao što ih većina ima, ali imam dve devojke koje mi pomažu. Ipak, ja se brinem o mojoj deci! Što se posla tiče, dobila sam ulogu u francuskom filmu koji ću najverovatnije snimati u Beogradu krajem avgusta. Imam ponudu da snimam na Havajima, ali ne znam ni da li bih je htela, pravo da ti kažem. Šta ću ja na Havajima, kad mi deca ovde idu u školu? Život mi je, ovakav kakav je, potpuno nepredvidiv i divan.
Divno je i što dobijate nove uloge u Americi?
-
Od kad sam otišla iz Beograda, kao glumici mi je zaista važno da radim. Opet, najlepše mi je kad snimam kod kuće, na svom jeziku. Lepo je u Los Anđelesu, samo još da skoknem uskoro do Beograda, pa da mi srce bude na mestu. Ne nedostaje mi naša štroka, nego naši lepi ljudi, moja porodica, prijatelji, naša divna pozorišta...
Odlazite li u pozorište?
-
Odem, ali nisam zaljubljena u njihov teatar. Ima jedno pozorište koje mi se sviđa „Red ket“. Oni imaju dobre i interesantne predstave iz celog sveta. Ali, El Ej sa tim nije baš „jak“.
Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: branka katic