Bane i Katarina: Zajedno smo i super nam je!

Bane i Katarina: Zajedno smo i super nam je!

Autor: | 18/01/2011

0

Poslednju „Farmu” obeležila je jedna ljubav, i to između Katarine Živković i Baneta Jankovića, koji su, dvadesetak dana po završetku rialitija, priznali da su srećni u vezi. Oboje su u početku govorili kako im je potreban probni period da shvate kakve emocije gaje, a sada za „Blic” priznaju da su zajedno. Jedno drugo prate na poslovna putovanja, pa su tako nedavno Srpsku novu godinu proveli u Požarevcu gde je Katarina nastupala.
- U ponoć smo jedno drugom poželeli, pre svega, zdravlje, a onda i sve ono što se jednoj voljenoj osobi može poželeti - otkriva pobednica „Farme“, koja s izabranikom svoga srca uskoro planira i sedmodnevni odmor. Destinaciju kriju od očiju javnosti, a voleli bi da ti dani budu samo njihovi. A takvih trenutaka je sve više, s obzirom na to da se ne razdvajaju!
- Po izlasku sve svoje slobodno vreme provodimo zajedno, tako da smo se još bolje upoznali - kaže Bane, potvrđujući da emocije koje su bukvalno gorele na farmi nisu mogle da se ugase, već su se još više rasplamsale.
- Nije tu bilo posebnog trenutka za odluku, naša veza je isključivo vođena emocijama. Osećanja su jedino što je presudno u našem odnosu. Obostrane emocije su nas privukle jedno drugom - slažu se oboje.
Njihov odnos u „Farmi“ je bio prilično buran, a Bane ističe da je bilo neminovno da im sada, kada su izašli, bude mnogo lepše.
- Specificne okolnosti na „Farmi’’ dovele su do našeg burnog odnosa. Po izlasku iz izolacije naš odnos je skladan. Sve zamerke su nestale posle „Farme“- iskren je maneken.
O ljubavi Baneta i Kaće uvek je bilo oprečnih mišljenja. Možda malo više onih koji su tvrdili da nisu jedno za drugo, da se međusobno iskorišćavaju, da se foliraju...


- Takvi komentari, iskreno, umeju da nas iznerviraju, ali se trudimo da im ne pridajemo veliki značaj. I da napomenem: u našoj ljubavi nema nikakvog koristoljublja!!! - kaže Kaća i dodaje da u njihovom odnosu više nema ljubomore...
- Po završetku „Farme“ isteklo je vreme za ljubomoru - priča Kaća.
Iako je Bane, kada je izašao, rekao da nije siguran da li je zaljubljen u Kaću i da se teško zaljubljuje, zgodna Leskovčanka je zarobila njegovo srce. Oni su, jednom rečju, srećni!
- Odavno smo zaljubljeni! Verujemo u našu ljubav! Planovi su trenutno usmereni ka poslu, a ostalo ćemo prepustiti vremenu - kažu kroz sladak osmeh oboje.
Po završetku „Farme“ njih dvoje imaju brojne obaveze, a obećali su da neće dozvoliti da im poslovi remete ljubavni odnos. Kaća će se posvetiti pevačkoj karijeri.
- U planu mi je novi CD, a ostale ću ponude, kojima me sada zasipaju, razmotriti. Od nagrade, osim što ću deo novca uložiti u album, verovatno ću kupiti stan, a za ostatak ću već smisliti nešto - kaže Kaća, a Bane se nadovezuje.
- Sa Televizijom OBN sam ugovorio otvaranje agencije za zapošljavanje javnih ličnosti. Agencija će se baviti ljudima koji dolaze u naše rialiti programe. Jedan od zadataka agencije biće i taj da angažuje javne ličnosti za TV emisije. Osim toga, radiću i menadžerske poslove za fudbalere. Dobio sam pozive i za saradnju sa modnim agencijama iz Beograda, ali još nisam stigao da odem na pregovore s njima - priča Bane.
Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti