Nikolina Pišek: Neke ponude iz Srbije sam odbila i sad mi je drago zbog toga

Nikolina Pišek: Neke ponude iz Srbije sam odbila i sad mi je drago zbog toga

Autor: | 21/01/2011

0

Popularna hrvatska voditeljka Nikolina Pišek poslednjih nekoliko dana provela je u Beogradu gde ja sa Sašom Kovačevićem snimala spot za duetsku numeru. Ovo nije standardni duet na kakve smo navikli, budući da lepa Hrvatica u numeri izgovara samo tri reči, ali je samo njeno pojavljivanje dovoljno da spot sve zaintrigira. Nikolina u razgovoru za “Blic“ otkriva kako je došlo do te saradnje: 
- Upoznali smo se preko zajedničkih prijatelja i sve je krenulo kao čista zezancija. Drago mi je što se sve i razvijalo u tom smeru, jer zapravo ja ne bih pristala ni na šta drugo zbog nedostatka samopouzdanja. Ne mogu ja baš sad nešto da zapevam, za to definitivno nemam hrabrosti, tako da muzička karijera pada u vodu, ali ovakav vid saradnje mi je u redu. Sašu pratim već dugo i smatram da je jedan od najboljih vokala cele regije. Ovo je ispalo jako dobro i drago mi je da sam ga uopšte upoznala -
ističe Nikolina i na pitanje kako usklađuje privatne i poslovne obaveze, kaže:


- Privatni planovi, ako ima dobre volje, uvek se usklade sa poslovnim. Mislim da nije dobro takav segment zanemariti, a i jako je teško. Mnogo je bitno uskladiti nešto što te veseli, kao i nešto što ti jesi i neke stvari koje te čine. Uz malo dobre volje sve je moguće ukombinovati, pa ja to i radim.
A da li razmišlja o preseljenju u Beograd?
- U Beograd dolazim dovoljno često, ne verujem baš da ću se preseliti. Dva puta mesečno sam ovde, osećam se ugodno i rado se vraćam. Ja ne bih ništa tu prejudicirala, ja sam vrlo spontana osoba i kod mene se sve stvari događaju zaista spontano, sve se prema trenutnom impulsu dešava, pa će tako i biti. Kada smo se upoznali, ja ga baš nisam registrovala. Kasnije smo se opet sreli i sve je krenulo u drugom smeru, neobičan splet okolnosti, našli smo se oboje na krivom mestu u krivo vreme”.
Kakvi su joj poslovni planovi? “Ja sam dobila neke ponude iz Srbije, ne bih baš sad otkrivala da li je reč o 'Velikom bratu' ili o nečemu drugom. Bilo je čak i nekih koje sam odbila i sad mi je drago da sam ih odbila kad vidim kako se sve odvilo. Što se tiče mene i mog poslovnog angažmana, tu je snimanje serije svakog dana, imam i ulogu u jednom filmu, a u maju, junu trebalo bi da počne snimanje još jedne serije, tako da imam pune ruke posla. Trenutno smo u takvom vremenu da je uopšte dobro imati bilo kakav posao.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: nikolina pišek