Sjaj i beda: Brat Eltona Džona živi u siromaštvu!

Sjaj i beda: Brat Eltona Džona živi u siromaštvu!

Autor: | 25/01/2011

0

Poznati pop-pevač Elton Džon gomila milione, poseduje luksuzne vile u domovini Velikoj Britaniji, Francuskoj i Americi, a sinčiću Zakeriju, koga mu je na Božić rodila surogat-majka, navodno je već kupio zaseban “de luks” aparatman. Međutim, malo ko zna da velika zvezda ima mlađeg brata koji živi u siromaštvu na severu Velsa.
Eltona Džona i njegovog polubrata Džefa Dvajta (43) deli šesnaest godina, ali to nije jedino što ih razdvaja. Kada je Džef (Eltonov brat po ocu) imao pet godina, njegov brat je već bio velika zvezda i kupovao je porodici poklone. Iako je dobio stipendiju, Dvajt je brzo napustio školu i upao je u loše društvo. Kada je imao 18 godina, osuđen je na četiri godine zatvora. U godinama koje su usledile Džef je jedva uspevao da sastavi kraj s krajem, baveći se raznim poslovima. U jednom trenutku je bio prinuđen da izda stan u kome je do tada živeo i napravi šupu u kojoj je godinu dana preživljavao zahvaljujući tome što su mu hranu donosili prijatelji.

Uprkos teškoćama u kojima se nalazi, nikada nije zatražio pomoć od svog slavnog polubrata, od koga se otuđio zbog njegovih čestih kritika na račun njihovog zajedničkog oca.
- Nisam to želeo -  izjavio je Dvajt za britanski list “Dejli mejl”. - Kontakt s bratom prekinuo sam pre nekoliko godina, a čak i kada bih to želeo, ne bih mogao da stupim u vezu s njim. Nemam čak ni njegov broj telefona.
Dok se Elton Džon druži sa zvezdama poput Toma Kruza (48) i godišnje samo na cveće troši 176.000 evra, njegov polubrat i danas jedva preživljava. Sa partnerkom Karen, jednim od njihovo sedmoro dece i mačkom živi u maloj kolibi u Ridnu, na severu Velsa. Dvajt se, međutim, nikada ne bi menjao sa svojim bratom, prenosi Blic.
- Više volim da budem Džef Dvajt nego Elton Džon - rekao je on za “Dejli mejl” i dodao da žali svog brata. - Deluje pomalo usamljeno i tužno u tom svom mehuru od slave....

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: elton džon