Danijela Vranić: Nisam očajna udavača!

Danijela Vranić: Nisam očajna udavača!

Autor: | 25/01/2011

0

Posle pet godina pauze Danijela Vranić (36) objaviće početkom februara album, a na promociji će, kako kaže, potvrditi titulu kraljice splavova. Ona ne krije da je nekada užasno nervirao ovaj epitet, sve dok nije shvatila da joj savršeno pristaje.
- Za razliku od mnogih koleginica ja sam na estradu ulazila korak po korak, ništa mi nije palo s neba. Karijera se mora dugo graditi i sigurna sam da moje vreme tek dolazi.
Da sam preko noći postala poznata mislim da bi se ubrzo sve srušilo kao kula od karata -smatra Danijela. Ona tvrdi da će se odmah po objavljivanju novih pesama vratiti na fakultet i polagati ispite.
- Bacam se na učenje i dok ne položim sve ispite neću izlaziti sa fakulteta. Ne želim da stagniram mentalno!
Iako su je povezivali sa mnogi poznatim i manje poznatim muškarcima, Danijela tvrdi da još uvek strpljivo čeka svog princa.
- Nisam očajna udavača, bez obzira šta ko misli. Samim tim što se bavim pevanjem ušla sam u jedan vrtlog kome nema kraja. Često su me povezivali sa muškarcima koje nikada nisam videla, a ja maštam o velikoj porodici i da se ostvarim kao majka. To je za mene najvažnija životna uloga i osećam da će se i to ubrzo ostvariti.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin