Маrko Jarić i Adrijana Lima kupili kuću u Sijeni

Маrko Jarić i Adrijana Lima kupili kuću u Sijeni

Autor: | 25/01/2011

0

Košarkaš Marko Jarić je u Sijeni odigrao debi utakmicu za novi klub Montepaski, kojem je sudeći po pobedi doneo sreću. Romantičan renesansni gradić je ovih dana posetila i njegova supruga Adrijana Lima. S obzirom na to da je jedna od najplaćenijih i najseksepilnijih manekenki sveta, Adrijana je među Italijanima izazvala velike simpatije. Ovaj put ona je u Sijenu došla da bi nekoliko dana provela sa suprugom.
S obzirom na to da je Marko od prošle srede smešten u "Grand hotel Kontinental", ona mu se priključila u apartmanu sa pet zvezdica. Hotel će im poslužiti umesto kuće sve do danas, kada se Adrijana vratila svojim poslovnim obavezama, pistama i blicevima fotoaparata. Zapravo, ona je u Sijeni provela nekoliko dana kako bi zajedno sa Markom odlučila koju će kuću kupiti. U njoj će živeti, ali čuveni model se neće zbog muževljeve karijere u potpunosti povući u ovaj mali grad. Ona će po potrebi putovati na revije, snimanja i nedelje mode. Lokalni mediji su je željno iščekivali, ali nisu imali informaciju kada stiže u Toskanu. Zato su je danima čekali u zasedi ispred hotela. Uhvatili su je u trenutku kada je iz hotelskog lobija izašla na ulicu i pokušala da uđe u taksi.


-- Prvi put sam u ovom gradu, nadam se da ću ga upoznati i da ću dolaziti često. Nisam nikada videla Palio (tradicionalna konjička trka kroz grad), ali ko zna, možda hoću ove godine -
rekla je okupljenim novinarima.
Saznalo se kasnije da je lepa Brazilka u Sijenu stigla sama, da ju je vozač dovezao u crnom „mercedesu“ zatamljenih stakala od aerodroma Fjumičino do „Grand hotela“. Ćerku Valentinu je ostavila u Americi. Inače, Jariću i Limi ovo će biti treća kuća koju su kupili. Oni su kupili vilu u ekskluzivnom madridskom naselju La Moraleha, gde žive brojne španske javne ličnosti, a pre toga su na Floridi kupili vilu vrednu devet miliona dolara. Kuća o kojoj je reč zapravo je ultraluksuzan posed na privatnom ostrvu Indijan Krik, površine 120 hektara, nadomak Majamija na Floridi.
Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još