Severina se vratila: Svašta se pisalo, a sve zbog obične ljubavi

Severina se vratila: Svašta se pisalo, a sve zbog obične ljubavi

Autor: | 28/01/2011

0

Nakon tronedeljnog odmora sa svojom novom ljubavi, srpskim biznismenom Milanom Popovićem, Severina Vučković u tajnosti se vratila u Hrvatsku i prvi se put pojavila u javnosti. I to u Osijeku, gde je najavila svoj koncert zakazan za 12 februar. Regionalna pop ikona bila je razočarana novinskim napisima o njenoj novoj ljubavi.
- Odmorila sam se, bilo mi je lepo, svašta sam videla i jedva čekam da ponovo izađem pred svoju publiku. Uželela sam se nastupa uživo.Teško mi je sada bilo što reći, rekli su mi da se svašta pisalo, a ni zbog čega... Samo zbog neke obične ljubavi - razočarano je komentarisala Severina na konferenciji za novinare u Osijeku. 
- Baš mi je sada jedan novinar poslao poruku da li je istina da sam trudna, da zna da nisam, ali da mu samo to demantujem. Nemam šta da kažem, jer nisam ja ta koja će određivati hoće li ko pisati neistine ili neće -
kazala je Severina, a prenosi „Večernji list“. Malo mršavija i s novom frizurom, pevačica je pokazala kako je okrenula novi list u životu. Ostavila je iza sebe vezu sa Slavkom Šainovićem, a nakon toga bio je red da pokaže i novu frizuru. Rekli bi smo da je to potez koji napravi većina žena kada ima potrebu za promenom. Ne sumnjamo da joj je odmor u egzotičnim krajevima s Milanom Popovićem prijao. Mediji su prigrlili njihovu ljubav, vračara je dala svoj blagoslov, a Seve naprosto blista.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: severina

Najnovije vesti