Zlatko Krmpotić tuži Željka Mitrovića!

Zlatko Krmpotić tuži Željka Mitrovića!

Autor: | 30/01/2011

0

Dobrivoje Glavonić, advokat Zlatka Krmpotića, rekao je za „Press“ da će tokom sledeće nedelje podneti krivičnu prijavu protiv vlasnika "Pinka" Željka Mitrovića. On ističe da se Krmpotić u medijima optužuje da je odgovoran za trovanje Mitrovića, a da pri tom nema nikakvih dokaza da je reč o otrovu.
- Ozbiljna stvar je da nekoga optužite za pokušaj ubistva, gde su kazne od 30 do 35 godina zatvora. Krmpotić se duže vreme nije viđao sa Mitrovićem, a uslov da neko bude otrovan tim supstancama jeste da ga permanentno trujete. Čini mi se da je Mitrović zbog tako teških tvrdnji u veoma velikom problemu -
kaže Glavonić, koji je dodao da će tužiti i sve medije koji su proteklih dana iznosili neistine o Krmpotiću.

Glavonić, međutim, nije želeo da precizira za koje krivično delo će podneti prijavu protiv Mitrovića, jer, koliko je poznato, vlasnik Pinka, bar javno, do sada nije direktno osumnjičio Krmpotića da je učestvovao u njegovom trovanju, već mu je zabranio ulazak u prostorije Pinka. Mitrović je nedavno rekao da sumnja da ga je trovao neko iz bliže okoline i precizirao da u tu bližu okolinu ne računa suprugu i decu, dok je policiji podneo prijavu protiv NN lica.
Zasad su obavljeni razgovori sa pojedinim osobama, ali dok ne budu stigli Mitrovićevi lekarski nalazi u MUP, policija ne može ništa konkretnije da uradi. Iz "Pinka" je saopšteno da je toksikološko istraživanje urađeno u Nemačkoj pokazalo prisustvo arsenika, benzena, izotopa olova i nekih radioaktivnih supstanci u krvi Mitrovića, kao i da su oni kontinuirano, šest meseci unošeni u organizam, piše Press.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin