Žene žele lice Anđeline Džoli i telo Kejt Vinslet!

Žene žele lice Anđeline Džoli i telo Kejt Vinslet!

Autor: | 31/01/2011

0

Žene su oduvek težile da izgledaju najbolje što mogu, a najlakši način da to ostvare nalazile su u primeru velikih holivudskih zvezda. Ugledajući se na njihov stil, kada se obraćaju plastičnim hirurzima uzori su im, prema najnovijim istraživanjima, Anđelina Džoli i Kejt Vinslet.
Retko ko kopira samo jednu lepoticu. Uglavnom se kombinuju najbolje od svake. Tako recimo najlepšu kosu ima pevačica Tajlor Svift, a usne Skarlet Johanson, Anđelina Džoli i Kristina Agilera. Supermodel Žizel Bundšen i dalje važi za najpoželjniju i najzgodniju ženu, a u stopu je prate glumice Dženifer Aniston i Penelopa Kruz. Oči En Hatavaj, Mile Kunis i Megan Foks želi većina žena, dok najlepši nos imaju Natali Portman, Ema Ston i Nikol Kidman. Najlepši ten, što je jedan od najbitnijih kvaliteta, imaju Ejmi Adams, Keti Peri i Gvinet Paltrou.
Ono što se promenilo u trendovima jeste to što žene više ne žele da izgledaju kao barbike, bez oblina i ženske figure. Naprotiv, prirodan izgled je ono kako žene žele sada da izgledaju. A jedna od najlepših žena koja se ponosi svojim oblinama je glumica Kejt Vinslet. Žene su konačno počele da odbijaju da budu preterano mršave i počele da priželjkuju zanosno i zaobljeno telo poput peščanog sata. Naime, istraživanje koje je sprovedeno u Britaniji pokazalo je da žene vole obline, navodeći pri tom Kejt Vinslet kao jedan od najvećih uzora sa idealnim oblinama, piše Blic.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin