Novak Đoković rasplakao svoju devojku Jelenu, otkriva njena mama!

Novak Đoković rasplakao svoju devojku Jelenu, otkriva njena mama!

Autor: | 01/02/2011

0

Jelena Ristić, devojka najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, sa suzama u očima dočekala je trijumf svog dečka na Australijen openu, otkriva za Kurir njena majka Vera Ristić. Noletova draga nalazi se u Monte Karlu, gde završava master studije menadžmenta, a duel Đokovića i Endija Marija u Melburnu gledala je u njihovom zajedničkom stanu.
Novak Đoković je posle slavlja na prvom grend slemu ove sezone još jednom potvrdio da je Jelena Ristić ljubav njegovog života. Osvajanje drugog Australijen opena u karijeri Nole je posvetio Jeleni i Srbiji.
- Jelena je bila oduševljena Noletovim trijumfom i igrom. Naravno da joj je prijalo što joj je Nole posvetio pobedu, ali meni su se najviše dopale njene sledeće reči - rekla je Vera Ristić, a potom nam prenela Jeleninu izjava:
- Noletova pobeda je pobeda za celu Srbiju! A, Srbija smo, mama, i ti i ja, i svi ljudi u našoj zemlji. Mnogo sam srećna zbog njega jer znam koliko je želeo trijumf u Melburnu.

Vera Ristić otkriva za Kurir da se Jelena i Novak poznaju već pet godina i da je njihova emotivna veza stabilna.
- Jelena i Nole su se upoznali kad su imali 18 godina. Mogu reći da ih je povezao tenis, jer je Jelena kao devojčica trenirala taj sport, kao i atletiku. Ovih dana je bila stalno u kontaktu s Noletom, a jedini razlog što nije otišla u Melburn bile su završne master studije u Monte Karlu.
Noletova tašta u najavi tvrdi da Jelena Ristić nije devojka koja bi sve dala da se nađe na naslovnim stranama domaćih i svetskih medija:
- Jelena Novaka vidi kao normalnog mladića. Nju ne interesuje priča vezana za glamur i slavu koju donosi njegov uspeh u svetu. Ispunjeni su kao par i ja kao roditelj mogu samo da uživam u njihovoj sreći.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti