Dženifer Aniston se ne opušta uz masaže, već uz igle i vunicu!

Dženifer Aniston se ne opušta uz masaže, već uz igle i vunicu!

Autor: | 01/02/2011

0

Jedna od najpoželjnijih žena sveta Dženifer Aniston otkrila je kako se opušta u svoje slobodno vreme. Ako ste pomislili da je reč o odlascama na masaže ili nekim drugim regenerativnim terapijama, prevarili ste se! Naša Džen ipak više voli da plete.
Nakon što joj je šminker poklonio korpu punu vune i igle za pletenje, Dženifer Aniston zaljubila se u pletivo, prenosi Femalefirst.
- Isplela sam nekoliko kapa i šalova, a sada počinjem da pletem svoj prvi pončo - pohvalila se glumica, srećna što sopstvenim rukama može da obnovi garderobu. Plela je, dodaje i u srednjoj školi pa joj je to znanje pomoglo da obnovi stari hobi.
Uz pletenje,Dženifer se najbolje opušta i uz kuvanje.


- Uvredim se kada moji gosti ne pojedu sve iz tanjira. Onda ih ja nateram da dovrše, to je tipično za Grke - kaže. Kako je poreklom polu Grkinja, voli da sprema i grčke specijalitete.
- Sećam se kada sam prvi put pravila pitu od spanaća za Dan zahvalnosti. Tata mi je dao bakin recept i osam sati posle još sam je pravila! Bilo je veoma naporno, a niko nije želeo da je jede - požalila se Džen, prenosi Smedia.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još