Nataša Bekvalac i Dača Ikodinović potpisali papire za razvod!

Nataša Bekvalac i Dača Ikodinović potpisali papire za razvod!

Autor: | 02/02/2011

0

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović sinoć su potpisali papire za razvod braka, kako je za "Blic" izjavio advokat Dragan Gojković. Pop pevačica i bivši vaterpolista prvi put su se sreli nakon što je zbog Dačine prevare Nataša zatražila razvod. Sastanak u kancelariji njihovog zajedničkog advokata Dragana Gojkovića trajao je više od dva sata, a najviše su razgovarali o ćerkici Hani.
- Nataša i Dača su očajni. Oboje su skrhani u svom bolu, ali kroz ovaj težak period ne žele da prolaze zajedno. Tačku na odnos je stavila Nataša kada se pre deset dana bez ijedne reči upućene Danilu spakovala i otišla na Zlatibor. Danilo ju je bezuspešno zvao pokušavajući da izgladi situaciju, a razgovor je zatražio i putem njenog advokata - kaže izvor blizak pevačici.

Nataša je punih deset dana bila neumoljiva i sada je napokon pristala da se vidi sa Dačom i to u prisustvu advokata. Susret je bio "strogo poslovne" prirode, u kojem Nataša nije ostavila nimalo mesta za pomirenje.

- Nataša je u prvoj sekundi bila toliko besna da se zarekla da se sa Dačom neće videti više nikada u životu. Ipak, ovih dana je razmišljala, razgovarala je sa porodicom i advokatom i shvatila da je trenutak susreta neminovan s obzirom na to da imaju ćerkicu. Od pomirenja nema ništa i njih dvoje će se sresti kako bi se dogovorili oko načina na koji će podeliti starateljstvo nad Hanom. Hana će pripasti Nataši, a ona želi da se Dača i Hana viđaju kada osete potrebu, što automatski uključuje Natašinu i Dačinu interakciju. Nataša želi da zaštiti ćerkicu koliko god je u njenoj moći i zbog toga će morati da se viđa sa Dačom -
kaže Natašina bliska prijateljica. Sinoćni sastanak počeo je oko 20, a završen oko 22 časa. Kancelariju advokata Gojkovića prvo je napustio Dača a nekoliko minuta potom i Nataša...
Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još