Gabrijel Obri: Hale Beri laže da sam loš otac!

Gabrijel Obri: Hale Beri laže da sam loš otac!

Autor: | 02/02/2011

0

Hale Beri je pre dva dana zatražila puno starateljstvo nad dvogodišnjom ćerkicom Nalom, optužujući svog bivšeg partnera Gabrijela Obrija da je loš otac. Gabrijel se uopšte ne slaže sa njenim stavom i svom snagom će se boriti za dobrobit svog deteta. Hale je u ponedeljak izjavila da će se upustiti u borbu za starateljstvo nad detetom kako bi zaštitila ćerku jer smatra da se ona sa ocem nalazi u potencijalnoj opasnosti. O ozbiljnosti njene odluke dovoljno govori i činjenica da je odustala od snimanja novog filma.

- Gabrijel je razočaran u odluku Hale Beri da ga tako javno ponižava i optužuje, ali isto tako odbija da bude uvučen u bilo kakvu diskusiju. Gabrijel odbija da sa medijima podeli svoje privatne probleme jer smatra da bi to istinski moglo da naškodi njihovom detetu. Činjenica je da je Gabrijel brižan otac koji sa Hale deli starateljstvo nad Nalom - ispričala je Obrijeva potparolka, objašnjavajući da on ima potpuno drugačije viđenje situacije
- Gabrijel je ubeđen da je za zdravo odrastanje njihovog deteta potrebna sloga roditelja. On će uvek kao otac braniti svoja prava i činiće sve što je u najboljem interesu njihove ćerke. A, glumičine tvrdnje u medijima su neistinite i neodgovorne - kaže potparolka, prenosi Blic.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Hale Beri

Pročitajte još