Džek Nikolson: Želim da pronađem ljubav

Džek Nikolson: Želim da pronađem ljubav

Autor: | 02/02/2011

0

Čuveni holivudski glumac Džek Nikolson (73) izjavio je da je u životu imao sve što je poželeo, ali da nikada nije upoznao ljubav svog života. Nikolson, dobitnik čak tri Oskara, zahvaljujući brojnim romantičnim vezama postao je poznat i kao jedan od najvećih zavodnika.
- Imao sam sve što bi čovek mogao poželeti, ali mislim da niko ne bi mogao da kaže da imam uspeha u ljubavi. Ne znam zbog čega je to tako. Želeo bih da doživim tu poslednju romansu. Nisam baš ubeđen da će se to desiti, ali ne mogu da poreknem da žudim za tim - izjavio je Nikolson za "Dejli mejl".


On je rekao da je bio zaljubljen više puta, ali da to nije dugo trajalo.
- Bio sam zaljubljen, ali to bi uvek počinjalo kao opsesija koja bi trajala tačno 18 meseci, a zatim bi se sve promenilo. Da sam to znao i bio spreman, možda bih bio u mogućnosti da bolje upravljam svojim vezama - rekao je glumac.
U intervjuu je pričao i o tome kako mu starost teško pada najviše zbog brojnih prijatelja koji su preminuli.
- Jedna od najtežih stvari u vezi sa starenjem jeste gubitak prijatelja. To počinje tiho, ali ubrzo skoro svakog meseca neko ode, pa ne možete a da se ne pitate: 'Kada će meni odzvoniti?' - rekao je glumac.
Nikolson je od 1962. do 1968. godine bio u braku sa Sandrom Najt, više se nije ženio, a njegova najduža veza je bila sa glumicom Andželikom Hjuston. Bio je u vezi sa glumicom i pevačicom Mišel Filips, glumicama Larom Flin Bojl, Rebekom Brusar i drugima. Otac je petoro dece.
Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: dzek nikolson