Vesna Zmijanac snima album: Vreme je da se vratim na scenu!

Vesna Zmijanac snima album: Vreme je da se vratim na scenu!

Autor: | 04/02/2011

0

Posle dugogodišnje diskografske pauze, jedna od naših najvećih folk zvezda Vesna Zmijanac ove godine planira da objavi povratnički album. Vesna ističe da su nove pesme već spremne i da po kvalitetu ne zaostaju za hitovima koji su je svojevremeno doveli na estradni tron, kada je punila dvorane širom bivše Jugoslavije.


- Vreme je za povratak na muzičku scenu i definitivno ću morati da snimim novi album! Vidim da nedostajem ljudima, a i novinari me stalno pritiskaju i pitaju za nove pesme. Ali, verujete, nije lako, treba vremena za to. Pesme su spremne, samo još da ih snimim. Album mora da bude dobar, jer od mene ne može da se očekuje bilo šta. Biće balada, ma biće svega!

Međutim, povratak na muzičku scenu nije jedini razlog za zadovoljstvo. Bivša „survajverka“, koja je nekoliko meseci u vezi sa dvadesetak godina mlađim biznismenom Željkom Ristovićem, ne krije da je srećna i zaljubljena. Na pitanje čime ju je Željko osvojio, Vesna kaže:
- Možda me je osvojio strpljenjem i razumevanjem. Jedno je izvesno, uopšte mu nije lako. Znate, treba ispratiti ženu kakva sam ja. Srećna sam i zaljubljena, a vi, novinari, to sve vidite.
Izvor: novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Vesna Zmijanac