Najbogatije srpske udavače: Ko je naša Paris Hilton?

Najbogatije srpske udavače: Ko je naša Paris Hilton?

Autor: | 04/02/2011

0

Pojava Paris Hilton na svetskoj šou-biz sceni „ustoličila" je planetarni fenomen zvani „bogata naslednica", a ispostavilo se da su joj slavno prezime i novac dovoljni da bi imala solidnu karijeru i muškarca kakvog poželi. Vrlo brzo su ćerke bogatih očeva postale omiljene javne ličnosti u medijima širom sveta, pa je svaka zemlja „birala" svoje „hiltonke". Naslednice srpskih imperija međutim znatno se razlikuju od svog američkog „originala", jer su njihove biografije bogatije diplomama prestižnih škola i uspešnim karijerama nego skandalima. Press vam predstavlja naslednice srpskih bogataša koje zaslužuju epitet najpoželjnijih srpskih udavača.

Ana Karić (31)

Diplomirani menadžer, poliglota i nekadašnja misica, Ana je svojevremeno bila najslikaniji član porodice Karić, budući da je 1998. Jugoslaviju predstavljala na izboru za mis univerzuma. Ona je najstarija ćerka Zorana i Marijane Karić koja je prestižni fakultet za menadžment završila u britanskoj prestonici, a u stilu pravih bogatih naslednica ima i skupe hobije - njena strast su skijanje, tenis, džipovi i „krpice" najluksuznijih modnih brendova. Iako je samo povremeno radila kao manekenka, ostalo je zapamćeno njeno pojavljivanje u spotu Zdravka Čolića za pesmu „Nono bijela".

Mia Zečević (30)

Mlada i uspešna poslovna žena koja obavlja funkciju portparola Tržnog centra „Ušće" ćerka je bivšeg dugogodišnjeg sekretara FK „Partizan" Žarka Zečevića. Mia se školovala u Milanu, a zahvaljujući prestižnoj diplomi i poznavanju stranih jezika, po povratku u Srbiju odmah je počela da gradi karijeru uspešnog menadžera. U žižu javnosti dospela je 2006. godine, kada je otpočela vezu sa 23 godine starijim biznismenom, srpskim „kraljem šećera", Miodragom Kostićem Koletom, sa kojim se navodno i verila. Kada je u medijima objavljeno da je Mia od svog dragog dobila prsten „chopard" sa brilijantom, svi su željno iščekivali trenutak kada će poznati par objaviti datum svog venčanja, ali se to nije dogodilo. Umesto toga, Mia je vratila status slobodne devojke, pa je i dalje jedna od najpoželjnijih srpskih udavača.

Gordana Karić (28)

Jedna od najatraktivnijih naslednica imperije Karić rođena je u Peći 1982. godine. Gordana je ćerka jedinica Sretena i Slavice Karić, a iako je više puta u džet-set krugovima proglašavana za trendseterku i najbolje obučenu Srpkinju, nikada nije volela da se eksponira u javnosti. Završila je prestižne škole na Kipru i u Londonu gde danas živi i gde je pokrenula privatni biznis koji će uskoro proširiti i na srpsko tržište. Redovan je posetilac najvećih modnih i kulturnih dešavanja u svetu gde se može videti na mestu VIP zvanica, u prvom redu. Svoj ljubavni život uvek je držala daleko od očiju javnost, a njena PR služba nikada se nije oglašavala povodom novinskih natpisa.

Ana Vučelić (24)

Lepa crnokosa ćerka bivšeg visokog funkcionera Socijalističke partije Srbije Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović studira Fakultet za medije i komunikaciju i važi za finu i vaspitanu devojku. Iako se često može videti u prestižnim prestoničkim klubovima u kojima je smatraju za jednu od najlepših Beograđanki, njen status razmažene bogatašice novinari su potegli tek kada je počela da se zabavlja sa jednim od najpopularnijih domaćih glumaca Sergejem Trifunovićem. Budući da on važi za velikog zavodnika, Ana je mnogima bila zanimljiva zbog činjenice da je uspela da „ukroti" njegovu nepredvidljivu narav, međutim ova veza je potrajala samo deset meseci. Ana se ni posle raskida nije javno oglašavala.

Manja Babović (21)

Nežna plavuša anđeoskog lica postala je poznata kao uspešna manekenka, a zahvaljujući zvučnom prezimenu, mediji su ubrzo „otkrili" njeno poreklo. Nakon što je ostvarila uspešnu karijeru modela na domaćoj modnoj sceni, ćerka jednog od najbogatijih Srba, Milije Babovića, otisnula se u inostranstvo i tamo nastavila da niže modne angažmane od kojih je poslednji kampanja brenda „fornarina" za proleće-leto 2011. Uz to, Manja stiže da se posveti i školovanju pa pohađa privatne studije u Londonu. Iako se moglo čuti da je bila u vezi sa pevačem Sašom Kovačevićem, a nedavno se pojavila i vest da je njen novi izabranik Simon de Karić, Manja ta nagađanja nikada nije potvrdila.

Dajana Kostić (20)

Najmlađa na listi je najstarija ćerka bivših supružnika Marijane Mateus i biznismena Miodraga Kostića Koleta. Oni koji je poznaju tvrde da je Dajana nasledila sve najlepše od svojih roditelja pa se tako može pohvaliti božanskim licem, sposobnošću i mudrošću. Završila je najprestižniju evropsku školu „Le Rosej", koju su upisivali članovi kraljevskih porodica i deca uglednih ličnosti, posle koje je upisala studije za biznis i menadžment u Londonu. Dajana je u žižu javnosti dospela pre dve godine kada je otpočela romansu sa Damirom Ahmetovim, sinom ukrajinskog milijardera Rinata Ahmetova koji važi za jednog od najbogatijih ljudi u Evropi. Iako je odrasla kao princeza na zrnu graška i ima sve što poželi, upućeni kažu da je veoma skromna devojka.

Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: paris hilton