Nikola Sarić još čeka prvi album, ali ljubav sa Milicom cveta!

Nikola Sarić još čeka prvi album, ali ljubav sa Milicom cveta!

Autor: | 04/02/2011

0

Pevač Nikola Sarić Sajko, koji je izlazak diskografskog prvenca najavljivao na sva zvona, još nije objavio novi album. Bivši student „Operacije Trijumf“ ističe da su se stvari malo zakomplikovale, pa poučen ovim iskustvom više neće licitirati sa rokovima. Ali, zato sve odlično funkcioniše kada je u pitanju njegova ljubav sa deset godina starijom profesorkom plesa Milicom Cerović.


- Sve je u najboljem redu u našoj vezi -
rekao je Sajko za Novosti.
- Mislim da je tajna u tome što se Milica i ja bavimo sličnim poslovima, pa se odlično razumemo i dopunjujemo. Ne mogu da definišem šta me to u startu privuče kod neke devojke, ali naša veza je već u poodmakloj fazi. Obično mi se dopadnu potpuno različite devojke, i fizički i po karakteru.

Talentovani pevač, koga smo prošle godine gledali u drugoj sezoni „Farme“, ističe da se više ne bi oprobao ni u jednom rijalitiju:
- Trenutno ne vidim sebe u nekom sličnom TV formatu, možda jednog dana, ako se pojavi neki novi i zanimljiv koncept. Vrteti sve ukrug, u malo drugačijem pakovanju, je potpuno nezanimljivo. To je kao da ste ponovo upisali osnovnu školu. Bilo bi vam dosadno.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin