Top lista najnepoželjnijih žena na svetu

Top lista najnepoželjnijih žena na svetu

Autor: | 06/02/2011

0

Odmah po objavljivanju rezultata ovogodišnje ankete o najpoželjnijoj ženi na svetu, muški magazin “Ask.Men” izbacio je i rezultate ankete o najnepoželjnijim ženama na svetu, prenosi Blic. Na listi 10 najiritantnijih ženskih osoba nalaze se Madona, Keša, Kloe Kardašijan, Majli Sajrus, Lindzi Lohan... Iako je neslavno prvo mesto na listi najnepoželjnijih zauzela bivša guvernerka Aljaske Sara Palin, kritičari su prema njoj možda bili i najblaži jer su ostale žene sa liste “počašćene” ne baš laskavim komentarima.
Tako je Madona nazavana “kraljicom botksa”, rijaliti zvezda Hajdi Montag “savremenim Frankenštajnom”, a pevačica Keša “lošom kopijom Ledi Gage”. Zvezda serijala "Hana Montana" Majli Sajrus prozvana je zbog svog nedoličnog ponašanja i oskudnog odevanja, čime šalje potpuno pogrešnu sliku mladim naraštajima.
Na ovom spisku se nalazi i bivša “Plejboj zečica” Holi Medison, iz prostog razloga što je javno pokazala svoje razočaranje kada ju je Hju Hefner zamenio mlađom plavušom, a ogorčenost nikako ne pristaje jednoj “zečici”, zaključili su u Ask.Men-u.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti