Kristina Agilera pogrešila tekst američke himne na "Superbolu"

Kristina Agilera pogrešila tekst američke himne na "Superbolu"

Autor: | 07/02/2011

0

Američka pevačica Kristina Agilera otpevala je sinoć američku himnu na “Superbolu” (finalu američkog fudbala), ali je u toku prenosa ovog najgledanijeg televizijskog događaja pogrešila tekst. Agilera je umesto nove strofe, dva puta otpevala iste stihove i to sa manjim varijacijama.
- Ja se samo nadam da je svako mogao da oseti moju ljubav prema ovoj zemlji i da je pravi duh himne došao do svih - izjavila je Kristina Agilera nakon što je otpevala himnu sa izmenjenim tekstom.
Ona je inače pre ovog događaja izjavila da je presrećna i počastvovana što su organizatori baš nju odabrali, prenosi Blic.
- Himnu uvežbavam još od sedme godine, a nastup na “Supebolu” za mene je ostvarenje životnog sna. Zaista sam presrećna što ću biti deo tako značajnog događaja za narod Amerike - izjavila je nedavno Agilera, ne znajući da će nakon pojavljivanja na ovoj manifestaciji ostati upamćena po ne baš tačno otpevanom tekstu himne. Osim Agilere, u muzičkom delu programa su nastupili “Black Eyed Peas”, Sleš i Ašer.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin