Milan Kalinić: Trudna žena odmara, a on osvaja Kopaonik s ćerkom!

Milan Kalinić: Trudna žena odmara, a on osvaja Kopaonik s ćerkom!

Autor: | 07/02/2011

0

Iako je u poslu preko glave, što oko emisije "Sve za ljubav", što oko predstave "Pevaj brate" sa kojom stalno negde gostuje, voditelj Milan Kalinić uspeo je da odvoji nekoliko dana prošle nedelje da skokne sa porodicom do Kopa na turu skijanja. Čovek zmaj, nema šta.
- Milan i Tea su skijali. Ona skija i dobra je, mogu vam reći, iako ima samo tri godine. Super joj ide. Gde se spuštaš Tea, reci!? – rekla je Milanova supruga Sandra za Puls, na šta je mala Tea odgovorila kao iz topa:
- Masinac!
Iako ima samo tri godine, Tea odlično priča, pa nas je baš iznenadila.
- Ma da, bas lepo govori, ona je rano i prohodala i propričala i ne frlja se sa slovima, sve čisto izgovara. Ma super je. Jedino sto je mali Kalinić, pravi je kontraš – kroz smeh je rekla Sandra, na šta se Milan nije mnogo potresao, ali je nastavio priču o skijanju.

- Ma čekaj bre, sad da kažemo za ovo! Bilo nam je super vreme. Dok je ovde bila magla,  tamo je bilo sunčano, i baš nas je poslužilo vreme. Jedino što najbolje staze nisu radile, to je malo bilo bez veze – rekao nam je Milan.
Njegova supruga je u četvrtom mesecu trudnoće, pa nije skijala.
- Ja nisam mogla da skijam ovoga puta. Super sam ovako, ali me kičma baš boli. Ali dobro, sada ću na bolovanje. Ali, bez obzira na to, bilo mi je lepo na Kopaoniku -  rekla nam je Sandra. Iako pol bebe još uvek ne znaju, Kalinici sa radošću iščekuju prinovu:
- Trudnoća je još rana pa se pol deteta i dalje ne zna, ali mi smo smislili imena u oba slučaja. Nećemo da kažemo da ne baksuziramo – dodao je Milan, koga posle Kopaonika očekuju nove obaveze, ali i žena koja će po ceo dan biti kod kuće, piše Pulsonline.
- Do sada smo Sandra i ja super funkcionisali, jer sam ja na poslu, ona radi, a sad kad budemo morali češće da se srećemo... Ne znam, videćemo... – ova opaska u Milanovom stilu nasmejala je i Sandru, pa ne sumnjamo da će se njih dvoje slagati još bolje.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: milan kalinić