Nikol Kidmen: Žrtvovala sam se za Toma Kruza

Nikol Kidmen: Žrtvovala sam se za Toma Kruza

Autor: | 07/02/2011

0

http://www.crvenitepih.com/wp-content/uploads/2010/08/nicole_kidman.jpg

Iako je prošlo skoro deset godina od kako se razvela od Toma Kruza, glumica Nikol Kidmen je konačno otkrila svoja osećanja u vezi sa svojim prvim suprugom i rekla da je nakon njihovog rastanka bila “uništena i nije verovala da će se to ikada njoj desiti”. Lepa Australijanka je za novi broj magazina “Marie Claire” otkrila da se tokom 11 godina provedenih sa Tomom Kruzom žrtvovala i bila poznata, samo zato što je njen partner bio toliko slavna ličnost.
- Nikada nisam težila da postanem poznata ličnost, ali sam bila spremna da to uradim zbog ljubavi - objasnila je Nikol.
Podesećamo, Nikol i Tom su se upoznali 1989. godine nakon snimanja filma i postali su jedan od nejlepših parova Holivuda. Kidmen je objasnila da su ona i njen bivši dosta skrivali detalje iz intimnog života pa je verovatno zbog toga njihova veza toliko trajala. Tokom njihovog zajedničkog života usvojili su ćerke Izabel (18) i sina Konora (15) koji su izabrali da žive sa Tomom u Los Anđelesu. Kruz ima četvorogodišnju ćerku Suri sa trenutnom suprugom Kejti Holms. I Kidmanova je srećna sa svojim verenikom Kitom Urbanom sa kojim ima ćerke Sandej Rouz i Fet Margaret.
- Nikada nisam ni sanjala da ću postati majka u 41. godini. Ali, nikad ne znaš šta te čeka iza ugla - rekla je glumica, prenosi Blic.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti