Mat Dejmon zabrinut za usvojenu ćerku...

Mat Dejmon zabrinut za usvojenu ćerku...

Autor: | 08/02/2011

0

Met Dejmon provodi slobodne trenutke šetajući plažom Malibu sa usvojenom ćerkom Aleksiom koja ima 12 godina. Ona je inače ćerka njegove supruge Lusijane Bosan Baroso iz njenog prvog braka. U jednom intrevjuu holivudski glumac je rekao kako je pomalo zabrinut oko odgajanja i vaspitanja Aleksie.
- Kao bilo koji roditelj i otac, ja sam pomalo zabrinut kako će biti kad Aleksia postane tinejdžerka, zato što znam kako dečaci razmišljaju u tim godinama - objasnio je Dejmon i dodao “Srećom ona je fantastično dete i najsrećniji sam što brinem o nekom ko ima toliko samopoštovanja i zdravog razuma.”

Met sa svojom suprugom Lusijanom ima tri ćerke od kojih je najmlađa Stela, koja je rođena u oktobru prošle godine. Glumac je nakon njenog rođenja gostovao u emisiji Dejvida Letermana i izjavio da ne planira da ima još dece.
- Bog će ga znati! Sa četvoro dece nadam se da će nas više ostaviti na miru - našalio se Met. Iako je posvećen otac, poznati glumac još uvek pokušava da napravi balans između porodice i karijere. Trenutno ima zakazano snimanje čak sedam filmova uključujući i “Contagion” u kome igraju i Kejt Vinslet i Džad Lou.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: met dejmon