Seka Aleksić: Modna revija u maju!

Seka Aleksić: Modna revija u maju!

Autor: | 08/02/2011

0

Folk diva Svetlana Seka Aleksić, posle gubitka bebe rešila je da se posveti kreiranju svoje nove modne linije, koju je simbolično nazvala „Kraljica je loša" (Queen is bad)! Pevačica je pokušala da angažovanjem u modnim vodama i bavljenjem kreativnim poslom što pre zaboravi na tragediju zbog koje je više od mesec dana bila u teškoj depresiji.


- S obzirom na odluku da se neko vreme povuče iz javnog života da bi se sa suprugom Veljkom Piljikićem odmorila i krenula u nove radne pobede, ipak je nakon puta u Prag odlučila da što pre javnosti plasira svoju novu modnu liniju - navodi sagovornik "Pressa" i dodaje:
- Ovo će biti nešto do sada neviđeno na našim prostorima. Okupila je svoj tim saradnika i za maj ove godine sprema veliku modnu reviju, na kojoj će pored svojih unikatnih modela predstaviti i zaštitno lice kolekcije, čije se ime za sada drži u strogoj tajnosti. S obzirom na to da Seka važi za osobu koja ništa ne prepušta slučaju, sve u vezi s modnom revijom isplanirano je do najsitnijih detalja. Popularnoj pevačici ovo će biti peta kolekcija po redu, a moda i dizajn su joj samo jedan od hobija. Ovim putem deo novca od prodaje nove linije, kao i do sada, usmeriće u svoj humanitarni fond. Nakon što svoj minuli rad predstavi javnosti, prodaja kolekcije 'Kraljica je loša' i dalje će biti isključivo putem Sekinog oficijelnog veb-sajta -
navodi ovaj izvor.
Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: seka aleksić

Pročitajte još

Najnovije vesti