Ivan Ivanović: Treniram, biću zgodan kao Milan Kalinić!

Ivan Ivanović: Treniram, biću zgodan kao Milan Kalinić!

Autor: | 08/02/2011

0

Iako mu do sada nije smetala kilaža, a ni njegovoj suprugi Zoki preterano, voditelj Ivan Ivanović ipak je rešio da se oslobodi suvišnih kilograma i to napornim treninzima. Liposukciju, kako kaže ostavlja onim težim slučajevima… Ovog čoveka je baš krenulo u životu. Osim toga što mu je emisija "Veče sa Ivanom Ivanovićem" jedna od najgledanijih u Srbiji, i što je dobioi dva Oskara prošle nedelje, krenulo ga je i sa kilogramima. Iako to njemu ni najmanje ne smeta, šta više, posluži i sam sebi često kao inspiracija za neku dobru foru u emisiji, Ivan je ipak odlučio da smrša.

- Počinjem sa treninzima ove nedelje, ozbiljno sam rešio da se sredim. U poslednjih godinu dana ugojio sam se 10 kilograma, a od prve epizode "Keš taksija" 20kg - bio je kategoričan ovog puta.

I šta je glavni motiv tome, kad je lepo rekao više puta kako njegovoj ženi Zoki njegova kilaža i ne smeta toliko. Evo šta je prelomilo…

- Treniraću sa MMA (izmešane borilačke veštine) borcima, a motiv mi je da budem lep i zgodan kao Milan Kalinić ili Andrija Milosević. Nije Zoka vršila nikakav pritisak na mene, mada podržava moju odluku - objasnio je u svom stilu Ivan.
Eto, dakle u tom grmu leži zec. A onda je bilo realno pitati i koliko je to kilograma rešio da se otarasi i zar ne misli da je liposukcija mnogo brži način:
- Skinuću 10 kilograma sigurno. Nemam ništa protiv liposukcije, ali ja nisam baš toliko kritičan slučaj. To je više za Macu ili Bokija 13 - objasnio je Ivan za Puls.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin