Kad mogu Monika i Demi Mur: Trudna Viktorija Bekam naga u "Vogu"

Kad mogu Monika i Demi Mur: Trudna Viktorija Bekam naga u "Vogu"

Autor: | 09/02/2011

0

Trudna Viktorija Bekam koja je nedavno objavila da će roditi devojčicu poziraće naga za američki magazin "Vog". Bivša "Spajsica" i modna dizajnerka koja očekuje četvrto dete razmišlja da svoj trudnički stomačić pokaže na naslovici prestižnog magazina, a ideju je podržala i urednica časopisa Ana Vintur.

- Znajući Viktoriju ona će uraditi nešto potpuno jedinstveno. To nije baš u stilu modnog magazina, ali tim ljudi to može da sprovede u delo i postane moda. Ani je očigledno veoma stalo do toga. Viktorija je prava ikona stila - rekao je izvor blizak supruzi Dejvida Bekama, a prenosi britanski magazin “Star”. Ako se Viktorija odluči na tako nešto, poći će stopama Demi Mur koja je 1991. godine pozirala naga na naslovnoj strani magazina “Vanity Fair” kada je bila trudna sa ćerkom Skaut. Međutim, holivudska glumica nije baš bila zadovoljna fotografijama.
- I dalje se spekuliše o tome. Još uvek ništa zvanično nije potpisano. Viktorija bi želela da bude najseksipilnija trudnica svih vremena. To bi bio veliki podsticaj za njenu karijeru sa modne tačke gledišta -
dodao je dobro obavešteni izvor. On je takođe dodao da “Spajsica” želi da pozira sama, bez supruga Dejvida, jer je naglasak na bebi.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin