Mel Gibson se miri sa bivšom ženom?

Mel Gibson se miri sa bivšom ženom?

Autor: | 10/02/2011

0

Glumac Mel Gibson se trenutno sa Oksanom Grigorijevom na sudu bori za starateljstvo nad njihovom ćerkom, a još se nije razveo od supruge Robin Mur, koja mu je trenutno podrška. Glasine su da će se Gibson i Murova pomiriti. Uprkos tome što je prošlo skoro dve godine od kada je Robin Mur podnela zahtev za razvod od Gibsona, razrešenja još uvek nema na vidiku.

Inače, Robin je zatražila razvod braka u aprilu 2009. godine nakon što je glumac započeo aferu sa Oksanom Grigorijevom, a dve godine kasnije i dalje su u braku. Izvor blizak bivšem paru kaže da pretpostavlja da je Gibson suviše okupiran problemima sa Oksanom da bi brinuo o razvodu sa Robin. Mel Gibson i Oksana se trenutno nalaze u neprijatnoj borbi na sudu oko starateljstva nad svojom ćerkom, Lucijom.
Nakon 28 godina braka, Robin ima pravo na polovinu Gibsonove imovine koja je procenjena na oko jednu milijardu dolara, a Murova ima velike šanse da pobedi u sporu uz pomoć slavnog advokata Laure Vaser koja je vodila razvode Anđeline Džoli i Britni Spirs. Bivši par ima i sedmoro dece, a Murova je bila uz Gibsona kada su 2010. godine u javnost bile lansirane sporne audio kasete na kojima se glumac verbalno iživljava nad Oksanom, što je pokrenulo glasine da će se pomiriti sa Robin, piše Blic.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: mel gibson