Ivan Jeftović: Porodični odmor u Barseloni

Ivan Jeftović: Porodični odmor u Barseloni

Autor: | 12/02/2011

0

Glumac Ivan Jeftović sa suprugom Sandrom i kćerkom Sofijom proveo desetodnevni odmor u Barseloni. Za magazin „Hello!“ kaže da je boravio kod prijatelja Dušana Tomića, pozorišnog reditelja koji je poznat u španskim umetnički krugovima.
- Živeo sam šest meseci u Barseloni pre studija. Prijemni ispit za akademiju me je vratio u Beograd, i da nije bilo toga, možda bih ostao u gradu kome se iznova vraćam. Sa porodicom često boravim u tom gradu, a kćerki Sofiji je ovo treća poseta gradu koji oduševljava odličnom pozicijom na Mediteranu, fantastičnom klimom i čuvenom arhitekturom. Temperatura tokom našeg boravka bila je od dvanaest do dvadeset stepeni. Grad smo istraživali pešačeći kroz njega , toliko toga ima da se vidi.

Prisustvovali smo manifestaciji „Kraljevi“ koja se slavi 6. januara u celoj zemlji više nego Božić i Nova godina. Tim povodom deca pišu pisma kraljevima šta bi želela za poklon tog dana, a u svim većim gradovima organizuju se karnevali. Deca tada predaju pisma organizatorima i dobiju zvezdice zauzvrat. Upravo ih one, dan kasnije, dovedu do poklona koji su u pismu poželela. Ako deca nisu bila dobra, kraljevi im po predanju donose ugalj umesto poklona
- kaže poznati glumac.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti