Džiboni: Radujem se dolasku u Beograd

Džiboni: Radujem se dolasku u Beograd

Autor: | 13/02/2011

0
 Zlatan Stipšić Džiboni uskoro u srpskoj prestonici

Jedan od najpopularnijih hrvatskih pevača, Zlatan Stipšić Džiboni odlučio je da obraduje obožavaoce u Srbiji koncertom u Beogradu. Džibo, kako ga još zovu fanovi, planira uskoro da priredi veličanstveni nastup pred beogradskom publikom koja ga sa nestrpljenjem očekuje.
- Da, tačno je da će Džiboni prvi put da zapeva u Beogradu. On se jako raduje dolasku u srpsku prestonicu. Još nije određen tačan datum kada će biti održan koncert, ali će to biti uskoro – rekli su za Novosti iz Džibonijeve PR sluzbe.
Zlatan je inače tvrdio da neće gostovati u Beogradu, ali je posle nedavih koncerta u Subotici i Budvi nagovestio da je ipak promenio mišljenje. On je inače veoma popularan i važi za jednog od najboljih interpretatora dalmatinskih pesama. Godinama puni dvorane u Hrvatskoj, a za njegove koncerte se priča da su jedni od najboljih koje možete posetiti.Sa njim sviraju vrsni muzičari koji dolaze iz svih krajeva sveta, a poznat je kao čovek koji je napisao najlepše balade hrvatskom pevaču Oliveru Dragojeviću.
Sarađuje sa čuvenim gitaristom Vlatkom Stefanovskim i grupom Kambi, a njegovi albumi su najprodavniji u Hrvatskoj i šire. Džiboni muziku koristi i da bi pomogao ljudima. Od 2003. godine angažovan je kao ambasador dobre volje pri UNICEF-u, pišu Novosti.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: dziboni