Na listi najpoželjnijih samaca Holivuda Sandra Bulok, Skarlet Johanson, Kira Najtli, Dženifer Aniston...

Na listi najpoželjnijih samaca Holivuda Sandra Bulok, Skarlet Johanson, Kira Najtli, Dženifer Aniston...

Autor: | 13/02/2011

0
 Šon Pen i Sjkarlet Johanson

Protekla godina će u Holivudu biti zapamćena po brojnim svađama, raskidima i razvodima. Pucale su čak i veze koje su smatrane neraskidivim. Rezultat je drastično povećanje broja zvezda koje samuju u svojim prostranim, luksuznim vilama. Sajt Purepeople.com je došao na ideju da sastavi listu najpoželjnijih među njima.
Jedna od njih je svakako glumica Sandra Bulok, koja posle razvoda od nevernog Džesija Džejmsa nije našla novog partnera već se posvetila svom usvojenom sinu, Luiju Bardou.
Još jedna „sveža“ raspuštenica, Skarlet Johanson ušetala je u klub najpoželjnijih samica. Zahvaljujući svom ljupkom izgledu i bujnim oblinama, glumici neće biti teško da nađe sebi „zakrpu“, a šuška se da je „zakrpa“ ni manje ni više nego Šon Pen. I Britanka Kira Najtli, koja je nedavno raskinula petogodišnju vezu sa Rupertom Frendom, započela je 2011. bez partnera.

Od razvoda sa muzičarem Rojstonom Lengdonom iz grupe „Spejshog“, s kojim ima šestogodišnjeg sina Majla, glumica Liv Tajler se i dalje čuva za onog pravog. Poslednja na listi je kraljica holivudskih samica Dženifer Aniston, koja od razvoda sa Bredom Pitom i romansom sa pevačem Džonom Mejerom, kao da ne može da nađe srodnu dušu.
U muškom taboru, prvi na listi je već pomenuti Šon Pen, koji, od kada se razveo od Robin Rajt, sve svoje vreme posvećuje Haitiju, gde je, posle razornog zemljotresa, proveo 10 meseci pomažući postradalom stanovništvu. Posle razvoda od Hale Beri (koja je našla utehu u naručju francuskog glumca Olivijea Martineza), kanadski maneken Gabrijel Obri okušao je sreću sa starletom Kim Kardašijan, ali se sve brzo završilo neuspehom.
Sam je i bivši dečko Elze Pataki, Edrijen Brodi, a posle burnog razvoda sa Evom Longorijom, i košarkaš Toni Parker je jedan od poželjnijih samaca. Budući da ovaj zavodnik preferira temperamentne crnke, moraće dobro da se namuči pošto su one glavne, Eva Mendes ili Salma Hajek, već zauzete.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin