Bata Spasojević: Avanture po Evropi

Bata Spasojević: Avanture po Evropi

Autor: | 13/02/2011

0

Poznati modni kreator Bata Spasojević sa odabranim društvom krenuo je u obilazak Evrope. Uspešni dizajner u ovu avanturu otisnuo se kolima, tako da je maksimalno mogao da uživa. Prva Batina odrednica bio je Berlin.
- Ovaj nemački grad sam prevashodno posetio zbog održavanja najvećeg sajma mode „Bread and Butter“. Najpoznatiji brendovi na jednom mestu  zaista deluju fascinantno. Ovaj sajam se ranije održavao u Barseloni, ali sada je preseljen u Berlin - kaže Spasojević.
- Naše putovanje po Evropi  nastavili smo ka Pragu. Na Karlovom mostu sam zamislio želju, a pored ispijanja češkog piva u pivnici „Vejvoda“ posetio sam izložbu Salvadora Dalija i Amadea Modiljanija. Posle Praga stigli smo u Beč. Budući da je bilo veoma hladno, kratko smo uživali u spoljašnjosti „Bečke opere“ i Šenbruna. Pošto nismo imali sreće sa popustima u Pragu i Beču, morali smo da svratimo u Budimpeštu, gde smo obavili odličan šoping. I sve ovo za šest dana - sa puno žara priča Bata Spasojević koji je kao nagrađeni kreator iz ovog dela Balkana dobio čast da u martu prikaže svoju kolekciju na „Nedelji mode“ u Majamiju.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin