Neda Arnerić počela snimanje TV novele u Hrvatskoj

Neda Arnerić počela snimanje TV novele u Hrvatskoj

Autor: | 14/02/2011

0

U Hrvatskoj je počelo snimanje nove TV novele, u kojoj će jednu od glavnih uloga igrati Neda Arnerić. U seriji “Pod srećnom zvezdom” proslavljena glumica će tumačiti majku glavne junakinje.
- Veoma mi je i drago i zabavno što sam deo ekipe koja u Zagrebu radi seriju 'Pod srećnom zvezdom' Dijane Pečkaj-Vuković, u režiji Branka Ivande - otkriva za “Blic” Neda Arnerić, koja se već privikla na boravak u susednoj Hrvatskoj. 
- Verujem da su saradnja i zajednički projekti najmudriji i najlepši način da se pravaziđu nesporazumi iz nedavne prošlosti. Scenario je intrigantan i mene samu vuče da ga čitam kako bih saznala šta će dalje biti. Reč je o urbanoj, savremenoj priči koja prati četiri porodice, u kojoj ima ljubavi, kriminala, nepredviđenih situacija -
kaže Neda.
- Cela priča se odvija uglavnom u Zagrebu. Igram baku, što mi je posebno drago. Naime moja baka Zora, koja i ne zna da je baka, barem u prvom delu serije, intelektualka je, profesorka u penziji, vlasnica jednog privatnog fakulteta koji muž hoće da prokocka, žena s problemima u braku... i da ne otkrivam previše - kaže naša popularna glumica.
Njeni utisci do sada govore da se na seriji radi veoma profesionalno. Uvek paralelno rade dve ekipe i snima se jedna epizoda dnevno. Ipak, kako kaže, ostane poneki trenuatk slobodnog vremena.
- S velikim zadovoljstvom sam u trenutku predaha otišla da se vidim i popijem kafu s Arsenom Dedićem, sjajnim kantautorom i čovekom. Malo smo se prisetili starih dobrih vremena. Razgovarali smo i o tome koliko je važno da stvaraoci sa eks-Ju prostora ponovo sarađuju i da imaju zajedničke projekte -
ispričala je Neda, koju su hrvatski mediji, najavljujući seriju, nazvali „legendarnom lepoticom jugoslovenskog filma“. Serija će se već na proleće prikazivati na hrvatskoj TV Novoj, a još nije poznato hoće li je otkupiti neka srspka televizija. Glavne uloge četiri prijateljice tumače Sandra Lončarić-Tankosić, Linda Begonja, Mirna Medaković i Mila Elegović, koju domaća publika najbolje poznaje po ulozi u “Bitangama i princezama”. Оvo je jedan od najvećih televizijskih poduhvata u Hrvatskoj jer se radi u tri studija na 3.000 kvadratnih metara i na dvadesetak setova. Trenutno se snima u jednoj velikoj fabrici u Zagrebu, piše Blic.
Podeli sa prijateljima

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: neda arnerić