Suze i smeh: Nina Badrić oduševila sve zaljubljene

Suze i smeh: Nina Badrić oduševila sve zaljubljene

Autor: | 15/02/2011

0

U kratkoj haljini crne boje, sa širokim osmehom i rukama spremnim za zagrljaj, Nina Badrić je ugostila beogradsku publiku. Na koncertu za Dan zaljubljenihnije se stidela da komunicira sa publikom. Nakon zagrevanja publike usledila je numera "Vlak" koja govori o razvodu.
- Alo, mašinovođa u sedmom redu, nije to ta pesma. Ovo je pesma o rastavi, a vi se još izgleda niste ni uzeli. Gospođa vodi glavnu reč u kući vidim ja - šalila se sa publikom Nina. Ipak, ova duboko intimna numera pogodila je u centar kako prisutne, tako i pevačicu koja je brisala razmazanu šminku od suza.

Sto za dvoje postavljen na bini, a Nina sama za njim dovoljno je govorio. Konstantno se šalila sa publikom koja je znala svaku reč svake njene pesme, zbog čega Nina nije krila oduševljenje. Maestralni bend pratio je njene glasovne improvizacije pokazavši da se poznaju do tančina, a kada je jedna devojka po imenu Ljubica dobacila: "Reci gitaristi da ga prosim", Nina je uzvratila pesmom :
- Ljubice, imaš bubice, intervjuiraću te ja jer si genijalna... - Nina peva, a bend je u stopu prati. Ponesena atmosferom dva puta je izlazila na bis i pevala svoje najveće hitove. Provukla se i po koja tuđa pesma, a najbolje je interpretirala pesmu Bijelog dugmeta " Sve će to mila moja...".  Za sam kraj nastupa, Nina se zahvalila rečima: - Hvala vam što ste dozvolili da budem mali deo vaše velike ljubavne priče.     Izvor: Pulsonline

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: nina badrić