Maja Nikolić: Samo publika odlučuje ko će pobediti!

Maja Nikolić: Samo publika odlučuje ko će pobediti!

Autor: | 16/02/2011

0

Voditeljka „Jutarnjeg programa" na RTS-u Maja Japundža-Nikolić 26. februara biće domaćin na revijalnom izboru predstavnika za Evrosong, koji će se od 10. do 14. maja održati u Diseldorfu. Atraktivna voditeljka objašnjava koncept emisije „Pesma za Evropu - Diseldorf 2011" i poručuje da će to veče biti puno uzbuđenja i pozitivne energije.
- Očekuje nas kvalitetan muzički šou-program, u kojem će moći da uživa cela porodica. To je naš cilj i to je i suština takmičenja za pesmu Evrovizije. U najuzbudljivijem delu gledaoci će moći dva puta da vide i čuju kompozicije koje se takmiče kako bi se uverili u odluku za koga da glasaju. Sprema se izuzetan revijalni deo sa zvezdama iz naše zemlje i regiona, sa različitim muzičkim žanrovima i velikim hitovima.

Kako vam se čini ovogodišnji izbor kompozitora?
- Kada u našem izboru učestvuje jedan Kornelije Kovač, o kome najbolje govore desetine njegovih hitova, Aleksandra, koja je dobitnica MTV nagrade, i baš kao i njena sestra Kristina izuzetan kompozitor, onda je jasno da ćemo za našeg predstavnika dobiti dobru pesmu, a to je najvažnije. U Diseldorf idemo sa kvalitetom.
Čije ćete modele nositi na izboru?
- Nosiću modele Meline Džinović i biće to lepe, elegantne haljine, prilagođene programu i duhu emisije.

Da li ste imali prilike da čujete neku od kompozicija i kako vam izgledaju?
- Nisam još. Ali verujem da će sve tri biti sjajne. Na publici je da odabere najbolju!
Prema vašem mišljenju, da li je bolje da nas na Evrosongu predstavlja muškarac, ili žena?
- To je najmanje bitno, pobednika odlučuju neke druge stvari. Dobra pesma pre svega, interpretacija, harizma i malo čarobnog praha u vidu sreće.
Za koga vi navijate - Kornelija, Aleksandru ili Kristinu?
- Ja sam domaćin ovog programa i ne bi bilo profesionalno da favorizujem bilo koga. Svi mi želimo da se oni prijatno osećaju u emisiji, da sve dobro prođe, a neka navija publika, koja će, uostalom, i da odluči pobednika.
Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti