Nataša Bekvalac otkrila da nije ostavila Daču zbog prevare i briznula u plač!(VIDEO)

Nataša Bekvalac otkrila da nije ostavila Daču zbog prevare i briznula u plač!(VIDEO)

Autor: | 16/02/2011

0

Nataša Bekvalac gostovala je sinoć kod Ognjena Amidžića kome je otkrila da do razvoda od Danila Ikodinovića nije došlo zbog njegove prevare!
- Meni je veoma važan brak i porodica i prosto nisam žena koja bi ostavila svog muža zbog prevare. Naši problemi datiraju od ranije, to su stvari koje su se taložile šest godina, problemi u komunikaciji, rane koje su se dugo nagrizale... Bio je potreban samo mali okidač. Nemam nameru da kažem jednu ružnu reč o Dači, a naši problemi će ostati naši - rekla je između ostalog Nataša.

Sa druge strane, Danilo Ikodinović se uključio u program i pokazao da je zapravo najviše ljut na medije!
- Pogrešio sam što je moj život otišao toliko u javnost. Debelo se kajem. Moja priča će ostati u mojoj kući, jer se to dešava svima ali kad se desi nekom poznatom, onda krene veliko moralisanje. To me užasno nervira. Da li je glavna tema u ovoj zemlji ko koga je*e i ko je koga je*ao? Onda je to dno dna! Nemam šta da se branim, to su psihopate kojima treba pet minuta slave. Rekao bih to mnogo vulgarnije, ali hajde da biramo reči. Voleo bih sve da ih tužim, te medije. Nataša je majka mog deteta i uvek će imati moju podršku. Za svaku svađu je potrebno dvoje, nemoguće da jedan napravi problem - kaže besni Dača.
Međutim, najemotivniji deo emisije usledio je nakon što je Ognjen pustio prilog o njihovoj ljubavi, slike sa venčanja i rođenje deteta uz zvuke fenomenalne pesme Aleksandre Kovač " Da te volim". Dok su se fotografije smenjivale, Nataša nije mogla da obuzda suze iako je pokušavala, grizući usne. Suze su se slivale niz obraze, ali ne samo njoj, već i velikom broju devojkaka u publici. Dirljivo, nema šta, a s obzirom na emocije možda priči ipak nije kraj, ko zna! Izvor: Scandal

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti